10 dintre cele mai supraapreciate filme ale tuturor timpurilor

Shakespeare în Love: Deși filmul are un Oscar pentru cea mai bună imagine în 1998, mai mulți critici spun că execuția a fost plată, chiar dacă încearcă să folosească tehnicile de povestitor ale lui Shakespeare. Dar Rosencrantz and Guildenstern Are Dead’, inspirat tot din viața lui Shakespeare, este un film care merită mai degrabă vizionat în 2019.
Life is Beautiful:Opera lui Roberto Benigni din 1998 este o ficțiune care spune povestea unui tată ce încearcă să își protejeze fiul de ororile Holocaustului.

The 39 Steps: Anumiți critici venerează filmul lui Alfred Hitchcock, descriindu-l ca fiind opera ce l-a plasat în fruntea regizorilor mondiali. Deși povestea este solidă și construită în detaliu, alți critici cred că regizorul a avut filme mult mai bune ca acesta.

Gentlemen Prefer Blondes: Comedia musical din 1953, care ne-o prezintă în rol principal pe Marilyn Monroe, nu este considerată un eșec, însă experții cred că ar fi avut nevoie de mai mult amuzament pentru a fi demnă de admirat.

Rocky: Gala Premiilor Oscar din 1976 a fost intens așteptată de public și nominalizați, pentru a afla ce film primește premiul mult dorit. Majoritatea audienței a fost dezamăgită să afle că „Rocky’ a avut onoarea să țină statueta, lăsând în spate filme iconice precum „Network’, „All the President’s Men’ și „Taxi Driver’.

Scarface: Al Pacino este renumit pentru rolul din „Scarface’, opera lui Brian de Palmă despre gangsteri și abuz de putere. Criticii îl consideră, totuși, un film violent, care nu merită neapărat văzut. De asemenea, aceștia cred că „Scarface’ se situează cu mult sub peliculele din aceeași sferă, precum „The Godfather’ și „Pulp Fiction’.

The Breakfast Club: Un grup de studenți se află în detenție, fiecare dintre ei evidențiindu-se printr-un anumit stereotip. După ce filmul ne arată că nu sunt, până la urmă, atât de diferiți, povestea se termină cu fiecare dintre ei luând-o pe drumuri separate, un sfârșit care a atras reacții negative din partea publicului.
The Mission: Filmul lui Roland Joffé, câștigător al unui premiu important la Festivalul de Film de la Cannes în 1986 și un Oscar pentru cinematografie, este memorabil pentru imaginile impresionante ale pădurilor tropicale, interpretarea lui Robert De Niro.

American Pie: „American Pie’ al anului 1999 este considerat un film slab și fără esență, din cauza nenumăratelor clișee și a lipsei unui fir narativ interesant, care să mențină publicul atent.

Argo: „Argo’ este un thriller mediocru despre operațiunea de salvare a cinci americani luați ostatici în Teheran, în anul 1979. Potrivit criticilor, filmul nu oferă suficient suspans.

Sursa elle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata