Metode naturale de curatare a plamanilor de nicotina

0

Chiar daca stim ca fumatul este un obicei atat de rau, totusi milioane de oameni continua sa o faca la ordinea zilei. Dar chiar daca esti intrucatva dependent si nu te poti lasa, este la fel de important sa incerci sa iti cureti cel putin plamanii de nicotina. Asta nu inseamna totusi ca nu este de fapt mult mai bine sa renunti cu totul la tigari.

Este adevarat ca nu exista un tratament 100% eficient care sa te vindece de tot, dar totusi ai putea sa te bazezi pe cateva lucruri care ajuta.

Uite o lista de alimente grozave care iti pot curata plamanii de nicotina

1. Porumb

Porumbul contine betacriptoxantina, un antioxidant puternic si precursor al vitaminei A. Si totusi, avand in vedere ca majoritatea porumbului din comert este acum modificat genetic, ai grija sa alegi ceva organic pentru sanatatea ta.

2. Nuci braziliene

Nucile braziliene sunt considerate una dintre cele mai bune surse naturale de seleniu in comparatie cu alte alimente. Seleniul este si el un antioxidant foarte puternic care ii poate veni de hac nicotinei.

3. Ceapa

Ceapa este un antibiotic natural grozav. Aceasta poate ajuta odata consumata la tratarea diferitelor boli si tulburari.

4. Ghimbir

Ghimbirul a fost folosit drept medicament natural inca de mii de ani. Poate fi foarte benefic pentru a inlatura raul facut de nicotina plamanilor daca este consumat sub forma de ceai. Asta datorita faptului ca deschide caile respiratorii. Poti de asemenea manca radacina de ghimbir si in stare naturala, daca poti suporta taria.

5. Portocale

Portocalele sunt o sursa foarte buna de criptoxantina, care se pare ca ar ajuta mult la reducerea riscului de aparitie a cancerului la plamani.

6. Urzici

Urzicile sunt bogate in fier, acesta jucand un rol foarte important in lupta impotriva infectiilor.

7. Ceai din ace de pin

Ceaiul din ace de pin este utilizat ca o apa de gura de vreme ce are proprietati antiseptice.

Ai mai incercat pana acum sa iti cureti plamanii de nicotina? A dat rezultate? Daca nu, poti lua in considerare si aceste idei naturale pentru detoxifierea organismului.

Sursa foto: romaniaonline.info

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata