NN România va intra pe piaţa asigurărilor generale

30

Procesul complet de autorizare de funcţionare al companiei NN România are în plan extinderea activităţii prin intrarea pe piaţa asigurărilor generale, proces care ar urma să se încheie în toamna acestui an, potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

„NN România a obţinut, pe 15 iulie, avizul din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru înregistrarea entităţii juridice care va opera noua linie de business, conform cadrului legislativ existent. Procesul complet de autorizare de funcţionare este aşteptat să se încheie în toamna acestui an. NN este cea mai mare companie de asigurări de viaţă şi pensii private din România. Prin accesarea unui nou segment de piaţă, NN România îşi extinde portofoliul de produse pentru a răspunde mai bine nevoilor clienţilor, oferindu-le şi asigurări generale, cu excepţia asigurărilor auto”, precizează sursa citată.

Astfel, compania de asigurări de viaţă şi pensii private, va anunţa planurile detaliate pentru noua linie de business şi tipurile de asigurări generale, care vor intra in oferta companiei odată cu lansarea oficială în acest segment, planificată până la finalul anului 2020.

Fiind activă în peste 18 ţări, NN este o companie de asigurări şi managementul investiţiilor,  cu o puternică prezenţă în Europa şi în Japonia.

Astfel, grupul NN din România include activităţile NN Asigurări de Viaţă şi NN Pensii, companii lider pe pieţele de profil, şi NN Investment Partners, numărul patru în topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale pe plan local.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata