O companie din Brașov revoluționează industria produselor de îngrijire personală

2

Compania Bios Mineral Plant din Brașov a creat o gamă inovatoare de produse de îngrijire personală, cu ingrediente naturale, devenind astfel, în scurt timp de la lansarea acestor produse, un brand românesc de încredere în rândul consumatorilor. Compania deține un portofoliu de șapte produse care sunt deja pe piață și alte câteva care sunt in diferite stadii de pregatire pentru lansarea pe piață, toate marcă proprie, fiind create în colaborare cu experți în domeniul sănătății, farmaciști și medici specialiști. Produsele sunt înregistrate și certificate conform cerințelor Uniunii Europene în domeniu. Pentru a afla mai multe detalii despre proiectele companiei am stat de vorbă cu fondatorul și administratorul acesteia, doamna Liliana Crețu.

Reporter: Care este povestea acestei afaceri, dar mai ales a produselor create de către compania dumneavoastră?

Liliana Crețu: Povestea este destul de lungă, aș putea spune și a luat naștere dintr-o experiență  proprie. În urma cu câțiva ani, în urma efectuării analizelor medicale periodice, medicii au concluzionat că am un deficit mare de magneziu, de aceea și starea mea de sănătate nu era una tocmai bună, mă simțeam tot timpul epuizată, fără energia necesară pentru a face lucrurile de zi cu zi, atât la locul de muncă cât și acasă, în familie. Medicii mi-au prescris tratament cu magneziu. Am început tratamentul, încercând diferite produse recomandate, cum ar fi tablete, capsule, sub formă de praf, toate însă fără efectul dorit, deoarece organismul meu nu asimila foarte bine aceste produse administrate pe cale orală. După multe căutări, am găsit pe internet, în străinătate, un produs pe bază de magneziu, care nu se administrează pe cale orală, ci se absoarbe prin piele. Am început să folosesc acel produs și după câteva zile mă simțeam mai bine, a funcționat. Experiența neplacută în toată această poveste a fost că nu am gasit, la momentul respectiv un produs similar în România. De aici a început totul, gândindu-mă că, dacă un asemenea produs a fost benefic pentru mine, va fi de folos și pentru alte persoane. Am început să studiez, am cautat informații atât pe internet, dar și în alte surse, am cooptat specialiști cu care să lucrez, am înființat compania și am creat brandul Bios Mineral Plant. Primele produse înregistrate de noi au fost tocmai Uleiurile de Magneziu, în două variante: cu Mosc și cu Aloe.

Reporter: Foarte interesant ! Spuneți-mi cum funcționează aceste produse. Din câte ințeleg nu sunt simple produse cosmetice, ci ele functionează ca și un tratament cu uz extern, corect?

Liliana Crețu: Da, așa este. Uleiurile de Magneziu nu sunt simple produse cosmetice, de toaleta. Ele funcționează foarte simplu. Se aplică pe piele și se masează ușor până la absorbția totală a lichidului (uleiului). Pielea este unul dintre cele mai mari și complexe organe ale corpului nostru și are capacitatea de absorbție a unor substanțe necesare și benefice organismului, printre care și magneziul. Prin piele, organismul își ia cantitatea de magneziu de care are nevoie, nu avem cum să luăm o supradoza, chiar și în mod accidental, deci este și o metodă mult mai sigură de administrare a magneziului. Sunt foarte, foarte multe beneficii ale magneziului administrat prin piele. Cei interesați, pot găsi în secțiunea Blog de pe site-ul nostru oficial, www.biosmineralplant.ro  informații detaliate despre beneficiile acestor produse.

Reporter: Spuneți-mi vă rog care sunt celelalte produse din portofoliul dumneavoastră, am ințeles că aveți și alte tipuri de produse.

Liliana Crețu: Momentan producem șapte produse. Pe lângă cele două produse pe bază de magneziu, compania noastră oferă și produse din categoria tratamentelor împotriva căderii părului, un produs pentru igiena picioarelor și un produs special pentru igiena intimă feminină.

Reporter: Spuneți-mi câteva cuvinte despre produsele tratament împotriva căderii părului. Din cate știu eu, sunt multe asemenea produse pe piață. Cu ce se diferențiază produsele dumneavoastră față de altele similare din piață?

Liliana Crețu: Din această categorie, producem două tipuri de șampon tratament, unul special pentru bărbați, unul pentru femei și o loțiune tratament împotriva căderii părului. Ar fi multe argumente prin care produsele noastre se diferențiază de altele similare, nu aș vrea sa fac comparație, pot spune doar că 99% dintre clienții noștri, care au folosit produsele așa cum este indicat pe etichetă, au obținut rezultatele dorite. Produsele conțin ingrediente de foarte bună calitate, nu conțin compuși chimici de sinteză, pot fi folosite atâat ca tratament, dar și pentru întreținere.

Reporter: Și care sunt celelalte produse? Ce îmi puteți spune despe ele?

Liliana Crețu: Celelalte două produse au ca ingredient principal Argintul Coloidal, care este unul dintre cei mai eficienți luptători împotriva bacteriilor și a ciupercilor. Argintul, este cunoscut înca din timpuri străvechi ca fiind un dezinfectant foarte eficient și având în vedere că nu are efecte secundare, l-am folosit ca ingredient principal atât în spray-ul pentru igiena picioarelor, cât și în spray-ul pentru ingiena intimă feminină. Dorim să oferim clienților noștri atât produse cu eficiență maximă, dar și produse sigure în același timp. Venim astfel în întâmpinarea clienților, oferindu-le produse de calitate la prețuri corecte.

Reporter: Foarte interesant! Care sunt planurile de viitor? La ce să ne asteptăm în perioada urmatoare ?

Liliana Crețu: Momentan avem în lucru alte câteva produse pe care dorim să le certificâm și să le punem la dispoziția clienților în cursul acestui an . Având în vedere că sunt în perioada de teste, nu aș vrea să discutăm despre ele, vom discuta la momentul potrivit. În rest, avem ambiții mari. Avem încheiate deja căteva contracte cu unele lanțuri de farmacii, dorim să ne extindem mai mult la nivel național, astfel încât, produsele noastre sa fie disponibile în toate regiunile țării, dar și la nivel internațional. În rest, ne implicăm la maxim și punem mult suflet, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de produsele noastre, și nu numai. De curând, am încheiat un contract de sponsorizare cu Organizația Salvați Copiii. Clienții noștri trebuie să știe că folosind produsele Bios Mineral Plant, fac cel puțin două fapte bune, în primul rând își rezolvă o problemă de sănătate folosind produsele noastre și nu în ultimul rând, pun umărul, prin noi la dotarea maternităților cu incubatoare pentru bebeluși, astfel, împreună vom putea salva vieți.

Reporter: Impresionant ! Ce v-a determinat să luați decizia de a vă implica în proiecte caritabile alături de Organizația Salvați Copiii?

Liliana Crețu: La fel ca și în cazul ideii de la care am pornit proiectul Bios Mineral Plant, pot spune că decizia de a mă implica alături de Fundația Salvați Copiii, pentru dotarea maternităților cu incubatoare pentru bebeluși, a venit tot în urma unei experiențe personale. În urmă cu 16 ani, când am născut primul copil, am trăit clipe dramatice, imediat după naștere, deoarece copilul avea probleme respiratorii. Maternitatea la care am născut nu era dotată cu incubatoare și cu echipamente speciale care să ajute bebelușii cu astfel de probleme. Mai bine de o oră, cât a durat transferul cu ambulanța către o altă maternitate care era dotată cu echipamentele necesare, copilul s-a luptat efectiv să trăiască, iar pentru mine, acea oră parcă a fost o veșnicie. Nu doresc altor mame să treacă prin asemenea momente, dar din păcate, chiar și astăzi, după șaisprezece ani, incă mai sunt multe maternități care nu sunt dotate cu incubatoare și echipamente speciale de prim ajutor în astfel de cazuri. Prin urmare, am luat decizia de a sponsoriza Organizația Salvați Copiii și sper ca la finalul fiecărui an să putem contribui cu sume semnificative la proeictele Organizației. Vom dona procente din cifra de afaceri și din impozitul pe profit, la valoarea maximă prevăzută de lege pentru sponsorizări.

Reporter: Vă felicit pentru acest proiect! Este minunat să îi ajuți pe cei care au nevoie de sprijin. Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat și vă doresc mult succes! Cel mai probabil ne vom întâlni din nou, cât de curând, pentru a vedea evoluția și noutățile cu care veți veni în întâmpinarea clienților dumneavoastră.

Liliana Crețu: Și noi vă mulțumim!

Citește și
2 Comentarii
 1. Ionuț Pascu spune

  Felicitări pentru proiecte și pentru inițiativa de a va implica în proiecte umanitare!
  Personal folosesc produsele Bios și sunt foarte mulțumit!

 2. Marian Matei spune

  Felicitări doamnei Liliana. De asemenea oameni avem nevoie in țara asta !
  Daca toata lumea s-ar implica si ar ajuta pe altii, daca am fi mai buni si am intelege esenta vietii, am fi mult mai departe decat unde suntem astazi.
  Va voi sustine, indirect bineinteles, in tot ceea ce faceti.
  Mult succes !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata