O femeie din București și-a pierdut copilul în luna a noua de sarcină. Aceasta acuză medicii spitalului

0 116

Un bebeluș a murit înainte ca măcar să se nască din cauză că medicii au amânat prea mult operația de cazariană. Asta a acuzat femeia care a pierdut copilul în luna a noua de sarcină. Doctorul de gardă din spitalul CF2 ar fi trimis-o acasă, iar în momentul în care s-ar fi întors la urgențe, copilul nu mai prezenta bătăi ale inimii. Femeia a depus o plângere penală și cere daune de 500.000 euro.

Claudia, o femeie în vârstă de 37 de ani aștepta momentul pentru a deveni pentru prima oară mamă. Cel mai dorit moment din viața ei s-a transformat însă, în cel mai groaznic.

Aceasta avea nașterea programată pentru data de 14 ianuarie, însă, cu o săptămână înainte, a simțit că ceva nu decurge normal.

”Mi-am sunat medicul curant, care mi-a monitorizat sarcina. I-am spus ca pierd lichid amniotic. Dansul a spus sa mai asteptam. Pe la ora 22, pierzand mult lichid l-am sunat din nou pe medic care mi-a spus sa merg la camera de garda. Lucru pe care l-am si facut”, a declarat Claudia.

La camera de gardă însă, Claudia a fost trimisă acasă spunându-i-se că bebelușul este sănătos.

”Joi dimineata, cand m-am trezit, mi-am sunat doctorul sa ii spun ca nu mai imi simt copilul de miercuri seara”, a mai adăugat aceasta.

După ce a revenit la spital, atunci gândurile oribile pe care le avea i s-au adeverit.

”Este ingrozitor sa treci printr-o asemenea experienta. Din punctul meu de vedere, ambii doctori sunt vinovati. Doctorul curant il consider vinovat ca nu a venit el personal sa ma controleze. Iar pe doamna doctor de garda, o consider cea mai vinovata”, a declarat Claudia.

Femeia de 37 de ani a depus  plângere pe numele medicului de gardă și urmează să depună și o sesizare la Colegiul Medicilor.

Șeful spitalului a spus că el a descoperit întreaga poveste de la o pacientă. A luat hotărârea de a nu demara o anchetă internă până ce nu va primi o decizie a instanței sau un răspuns de la Colegiul Medicilor.

„De la ora cutare eu n-am mai simţit copilul. De la ora la care doamna nu a mai simţit mişcările copilului, au trecut foarte multe ore şi doamna nu s-a prezentat la camera de gardă. La prezentarea din data de 10, aici la noi a venit fătul fără bătăile cordului fetal şi fără lichid amniotic, deci înseamnă că ea a pierdut acasă”, a spus șeful Secței de Ginecologie despre femeia din București.

Pentru coșmarul prin care a trecut, Claudia vrea să ceară 500.000 de euro în instanță.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x