O iarna calduroasa si fara probleme cu materialele Romstal

Niciodata nu stim cat de geroasa sau de calma poate fi o iarna viitoare. De accea este bine sa ne luam masurile de precautie necesare astfel incat sa putem intampina fara probleme orice eventualitate. In prezent aproape ca nu mai exista case si blocuri care sa nu fie izolate la exterior dar si la interior si totodata, care sa aiba instalate diverse sisteme de incalzire.

Desi nu exista sisteme de gaze naturale peste tot in tara astfel incat toti sa beneficieze de acest mod de incalzire, avem la dispozitie si alte variante alternative precum centrale pe lemne sau sisteme de incalzire electrice.

In ultimii ani au luat amploare si sistemele ce utilizeaza noile tipuri de energii neconventionale pentru a incalzi diverse locuinte si spatii. Astfel, foarte eficiente si in acelati timp preferate de multe persoane sunt panourile radiante. Acestea reprezinta o solutie moderna mult mai eficienta fata de cele clasice si care are de altfel si un aspect mai elegant si mai compact.

In magazinul Romstal putem gasi diverse modele de panouri radiante de mai multe dimensiuni perfecte atat pentru a fi utilizate in locuinte cat si in caladiri de birouri sau alte institutii. Desi pretul unui astfel de panou pare destul de ridicat, daca ne gandim la beneficiile pe care le aduce comparativ cu alte sisteme de incalzire, investitia este una care merita facuta.

In primul rand, durata mare de viata si faptul ca nu au nevoie de intretinere sunt primii doi factori care le fac atat de bune. De asemenea, acestea pot fi mutate dupa preferintele noastre acolo unde este nevoie de mai multa caldura, simplu si usor. Totodata, nefiind vorba de arderi sau consum de energie electrica, acestea sunt mult mai sigure, nu emit CO2 sau alte noxe si nici nu exista riscul sa se defecteze atat de repede daca exista scurtcircuite sau alte probleme de natura electrica.

Panourile radiante utilizeaza tehnologia de incalzire prin unde infrarosii, asemanatoare soarelui. Astfel, efectele sunt imediateiar nivelul de caldura poate fi si acesta setat dupa preferintele noastre.

Cu toate acestea, este la fel de importanta si izolatia altor sisteme dintr-o locuinta, precum tevile de apa sau de gaze care pot ingheta daca temperaturile scad foarte mult. Pentru aceasta problema gasim solutia tot in magazinul Romstal. Este nevoie de izolatii din vata bazaltica, eficiente si sigure. Aceasta solutie pote fi utilizata indiferent daca este vorba despre tevi metalice, din pvc sau din alte materiale, nivelul de izolatie al vatei bazaltice fiind foarte mare.

De asemenea, in magazin gasim sisteme de izolare si protectie pentru orice am putea avea intr-o locuinta, de la aceste tevi pana la pereti, tavan si nu numai. Astfel, avand o locuinta izolata compelt si care beneficiaza de cele mai bune sisteme de incalzire, orice iarna am avea de trecut, nu va fi nicio porblema. Noi vom sta fara griji in casa si ne vom uita la televizor sau pe interent fara grija ca s-ar putea intampla ceva. Alege-ti si tu sistemele de izolatie si incalzire potrivite pentru tine din magazinul Romstal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata