Organizatorii Awake oferă beneficii festivalierilor care merg la vot pe 26 mai

0 98

Organizatorii festivalului Awake, ce are loc în acest an în perioada 15-18 august, pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș, au lansat o campanie inedită pentru a încuraja tinerii să voteze la alegerile europarlamentare din 26 mai. La Awake, festivalierii care au votat vor avea acces într-o zonă specială a votanților, care oferă prețuri mai mici la mâncare și băutură.

Organizatorul festivalului de tip butic Awake a lansat o campanie menită a încuraja tinerii să iasă la vot pe 26 mai.

Dacă votezi în cadrul alegerilor europarlamentare din 26 mai și mergi la festivalul Awake în acest an, vei avea acces într-un bar doar la votanților, denumit sugestiv “Voters Only”, unde găsești reduceri la mâncare și băutură.

Organizatorii nu îndeamnă să voteze cu un anumit partid, ci vor să încurajeze participanții să-și exercite dreptul de a vota. “Awake este un festival de muzică și arte care încurajează tinerii să-și folosească dreptul constituțional și să voteze pentru cine doresc”, spune Guido Janssens.
Awake va avea loc între 15-18 august, pe domeniul Teleki, din Gornești, Mureș. Line-up-ul festivalului de muzică și arte include nume precum JP Cooper, Netsky, Pussy Riot, Lady Leshurr, AJ Tracey și mulți alții.
Laura Coroianu, organizator Awake, spunea că festivalul a luat naștere din inițiativa unor tineri din Târgu Mureș, iar conceptul în jurul căruia a fost creat este de retrezire a societății cu ajutorul generației Millenials.

“Eu am o mare încredere în această tânără generație, o așteptam de ceva vreme și cred că odată cu ea se va petrece o schimbare profundă în societatea românească. Nu întâmplător au ales numele festivalului, “că e bine să ne mai trezim din când în când”, continuă fondatoarea Emagic, organizatorul festivalului.

“Awake se adresează unor generații de oameni tineri la suflet, care au un orizont deschis, înțeleg lucrurile care se întâmplă în jurul lor, sunt curioși și doresc să facă ceva pentru cei din jur, să schimbe lumea. Asta e tipologia Awake”, spune Laura.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x