Prețuri uriașe la cazare în noaptea finalei Champions League

0 100

Liverpool – Real Madrid este meciul european cel mai așteptat al acestui an. Finala UEFA Champions League va avea loc la Kiev, iar fanii vor avea probleme mari pentru a-şi găsi cazare, în capitala Ucrainei.

Preţurile la apartamentele de închiriat au explodat pur şi simplu. Un sejur de două nopţi, în perioada 25-27 mai, într-o cameră de o persoană, costa acum nu mai puţin de 38.038 lei. Imediat după finală, aceeaşi cameră se poate închiria cu numai 139 de lei. Deci, diferenţa este de aproape 37 de milioane de lei vechi.

Circa 70.000 de fani sunt aşteptaţi la finala UEFA Champions League, pe stadionul Olimpic din Kiev. Real Madrid şi Liverpool se vor baza pe câte 25.000 de fani, care vor fi nevoiţi să dea bani frumoşi pentru a-şi vedea favoriţii la lucru.

La cazare se adaugă şi biletele la meci: cel mai ieftin tichet, în acest moment, costă nu mai puţin de 1.200 de euro.

Finala Real Madrid – Liverpool se va disputa pe 26 mai, la Kiev. Cele două finaliste au câștigat împreună 17 Ligi ale Campionilor, dintr-un total de 24 de finale jucate. Madrilenii au 12 trofee cucerite și dețin recordul UCL, în timp ce britanicii sunt pe locul al treilea, cu 5 succese, la egalitate cu Barcelona și Bayern Munchen.

Este pentru a noua oară când se reeditează o finală de UCL/CCE, cele două combatante întâlninduse și în ultimul act din 1981, când s-a impus Liverpool. Liverpool și Real Madrid împart recordul de cele mai multe goluri marcate în deplasare într-un singur sezon de Champions League, 20.

Finala dintre Real Madrid şi Liverpool va avea loc pe 26 mai, la Kiev. Cormoranii şi-au trecut în cont cinci trofee ale UCL, în timp ce „galacticii” se pot lăuda cu 12.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata