Patrick Mouratoglou, implicat într-un scandal uluitor

De Jurnalul Național Actuale Sport 173 citiri
5 min citire
 

Fostul antrenor al Simonei Halep este în centrul unui scandal uluitor. Patrick Mouratoglou ar putea fi dat afară din echipa danezului Holger Rune, după ce mama jucătorului l-a acuzat pe tehnicianul francez că strică atmosfera și că fiul ei este cel care are de suferit din cauza acestei atmosfere tensionate.

Antrenorul ar putea fi dat afară din echipa Holger Rune

Patrick Mouratoglou ar putea să rămână fără slujbă! Antrenorul francez a început colaborarea cu Holger Rune la puțin timp după suspendarea Simonei Halep, dar deși s-a spus că este un contract pe o perioadă scurtă cei doi încă lucrează împreună. Se pare că lucrurile se vor încheia curând. Mama lui Holger Rune vrea să-l dea afară din echipa fiului său și îl acuză că a tensionat foarte mult atmosfera, după ce a intrat în conflict cu Lars Christensen, cel care se ocupă de Rune încă de la începutul aventurii în tenis a sportivului danez de 20 de ani.

În afirmaţiile sale, „Nu știu ce se va întâmpla cu staff-ul tehnic. Este un pic ciudat. Au existat ciocniri de orgolii între antrenori! Echipa care a funcționat la finalul sezonului 2022 nu mai funcționează acum. Un alt conflict de orgolii? Nu știu.

Chestia este că Holger este cel care plătește prețul de fiecare dată, iar asta nu este corect. Holger însuși este cel care își definește echipa. Dar nu există niciun dubiu că echipa pe care am avut-o întotdeauna și-a atins întotdeauna obiectivele”, a declarat Aneke, în presa daneză.

Mama jucătorului a spus foarte clar că își va încuraja fiul să lucreze doar cu Lars Christensen, după US Open 2023.

Astfel, „Îi voi încuraja pe Holger și pe Lars să se întoarcă să lucreze împreună când va termina colaborarea cu Clara Tauson la US Open. Cred că modul structurat de lucru i se potrivește lui Holger.

Poate că nu este foarte la modă, dar s-a dovedit a fi extrem de eficient încă de când Holger era un copil mic. Iar o structură pe care el o cunoaște și în care se simte în siguranță este importantă. Așa că eu cred că ar trebui să se țină de asta”, a spus Aneke Rune în presa din Danemarca.

Patrick Mouratoglou, acuzat și în scandalul în care este implicată Simona Halep

Patrick Mouratoglou a ieșit șifonat și după ce s-a declanșat scandalul Simona Halep. A tăcut o perioadă lungă de timp și și-a apărat sportiva destul de târziu. Iar fanii i-au reproșat și faptul că ar fi trebuit să-și asume și faptul că în corpul jucătoarei a ajuns o substanță interzisă, mai ales că tot staff-ul fusese adus la recomandarea lui. Simona Halep a fost singura care l-a apărat.

Astfel, „Eu, prin februarie 2022, am crezut că nu mai am putere să continui în sportul de înaltă performanță, m-am gândit foarte serios să mă opresc, pentru că eram obosită, saturată de tot ce însemna să fii zi de zi la antrenament.

Dar, ducându-mă la academie a fost ca un nou început pentru mine, am văzut acei copii care își doreau să ajungă jucători de performanță și am simțit că vreau să joc din nou tenis.

Patrick m-a ajutat foarte mult la motivație, m-a ajutat să cred din nou în mine, antrenamentele pe care le-am făcut au fost noi și mi-au dat un oarecare entuziasm în perioada în care am lucrat. Au fost rezultate foarte bune, este un antrenor extraordinar și felul lui de a fi mi-a dat încredere că pot câștiga titluri mari”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Însă, Ilie Năstase și Ion Țiriac l-au criticat de multe ori pe Patrick Mouratoglou și i-au reproșat că nu a avut grijă de Simona Halep.

Sursa – playtech.ro