PENNY va deschide săptămâna aceasta trei noi magazine

116

În conformitate cu planul de expansiune al PENNY România,se continuă şi în luna decembrie prin deschiderea a şapte noi magazine în şase judeţe din România, compania reuşind astfel să îşi atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine în anul 2020, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Astfel că săptămâna trecută au fost deschise magazine în: Băileşti, judeţul Dolj, Giroc, judeţul Timiş, Galaţi, judeţul Galaţi şi Slobozia, judeţul Ialomiţa, iar săptămâna aceasta se vor deschide încă trei magazine noi în Novaci, judeţul Gorj, Bicaz, judeţul Neamţ, şi Roznov, judeţul Neamţ.

Aşadar PENNY este un concept al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, reţeaua PENNY Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajaţi.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata