Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a prezentat decoraţiunile de Crăciun de la Casa Albă

De Jurnalul Național Cultură Externe Familie și relații 131 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
Melania Tramp, Prima Doamnă a Statelor Unite, a prezentat luni, decoraţiunile de Crăciun, de anul acesta, de la Casa Albă, relatează Xinhua.

În acest sens, preşedintele Donald Trump a publicat pe Twitter o înregistrare video în care soţia face un tur virtual al decoraţiunilor tradiţionale, menţionând că tema din acest an este „America the Great” („America cea mare”) şi că astfel se „aduce un omagiu măreţiei marii noastre naţiuni”.

Pe lângă abundenţa de brazi verzi de Crăciun, împodobiţi cu lumini albe şi ornamente roşii, amplasaţi în săli şi de-a lungul coridoarelor, decoraţiunile includ un ornament cu mesajul „Be Best” şi o figurină sub formă de spital din satul de Crăciun miniatural, amplasată în Camera Roşie de la Casa Albă, un omagiu adus personalului sanitar şi altor lucrători esenţiali în perioada pandemiei.

„Salutăm eroii de zi cu zi ai Americii, din cadrul serviciilor de intervenţie şi lucrătorii din prima linie. Ornamentele realizate manual scot în evidenţă numeroşii profesionişti şi voluntari care îşi servesc cu generozitate comunităţile”, potrivit cabinetului Primei Doamne.

Printre decoraţiunile ce pot fi văzute în înregistrarea video se numără un trenuleţ „White House Express” având inscripţionat pe vagoane mesajul „America cea frumoasă”, dar şi un pom de Crăciun amplasat în biblioteca Casei Albe, decorat cu o panglică dedicată aniversării a 100 de ani de la ratificarea celui de-al 19-lea Amendament, care a acordat femeilor dreptul de vot.

În premieră, replica anuală din turtă dulce a Casei Albe a inclus nu doar aripile de est şi de vest şi reşedinţa executivă, ci şi grădina de trandafiri şi grădina Primelor Doamne.