Primele imagini cu Regele Charles, după ce a fost externat

De Jurnalul Național Actuale Sănătate 188 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Regele Charles a fost externat de la clinica privată la care a suferit o intervenție chirurgicală, luni după-amiază, 29 ianuarie 2024. Monarhul a fost fotografiat alături de partenera lui de viață, Regina Camilla. Cum i-a întâmpinat capul Familiei Regale britanice pe paparazzi.

Regele Charles a fost externat după operație

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a petrecut trei nopți internat într-o clinică medicală privată din Londra, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru prostată mărită. Luni, 29 ianuarie 2024, în orele după-amiezii, a fost externat de către medici.

Paparazzi l-au așteptat pe monarhul britanic în fața clinicii, pentru a surprinde imagini cu acesta imediat după operație. Regele Charles, care era însoțit de soția lui, nu a părut deranjat de lipsa de intimitate. Ba chiar le-a zâmbit fotografilor și a făcut cu mâna mulțimii, după ce a ieșit din clinică.

 

Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Palatul Buckingham a emis un comunicat în care a precizat că Regele Charles, care s-a bucurat de compania partenerei sale de viață, Camilla, în fiecare zi de internare la spital, transmite mulțumiri echipei medicale care s-a ocupat de el și tuturor celor care i-au transmis încurajări și gânduri bune.

Astfel, „Regele a fost externat (luni după-amiază, 29 ianuarie 2024 – n.r.), după finalizarea unei proceduri medicale programate. Moharul a reprogramat viitoarele angajamente publice pentru a avea o perioadă de recuperare”, a transmis Palatul Buckingham.

De ce a ales Regele Charles să facă public diagnosticul

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii consideră, de obicei, toate problemele medicale ca fiind chestiuni private, ce nu trebuie abordate public. Regele Charles a ales însă, să își facă publică situația, în încercarea de a-i încuraja pe bărbați să meargă la controale medicale în acest sens.

Nevoia Regelui Charles de a apela la tratarea prostatei mărite, o afecțiune benignă frecventă în rândul bărbaților peste 50 de ani, pe cale chirurgicală a fost anunțată de reprezentanții Palatului Buckingham pe data de 17 ianuarie 2024.

Reprezentanții Serviciului Național de Sănătate, administrat de stat, au informat că a existat o creștere cu 1.000% a vizitelor pe pagina sa de internet, unde specialiștii oferă sfaturi privind condiția medicală de care a suferit și monarhul britanic. Totul, după ce acesta și-a făcut public diagnosticul.

Și Kate Middleton a fost externată

În altă ordine de idei, și Kate Middleton a fost externată tot luni, 29 ianuarie 2024, de la aceeași clinică medicală. A petrecut însă aici ceva mai mult timp, circa două săptămâni, în urma unei intervenții chirurgicale la nivelul abdomenului.

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, aceasta nu urmează să își reia îndatoririle decât după sărbătorile pascale, ce vor fi celebrate în aprilie 2024. Prințul William și-a amânat unele responsabilități, pentru a se îngriji de cei trei copii: Prințul George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani, și Prințul Louis, de 5 ani.

Sursa – playtech.ro