Prințul Harry intenţoinează să facă o schimbare în relația cu Regele Charles

De Jurnalul Național Actuale Familie și relații 128 citiri
4 min citire
Vestera despre diagnosticul dat de medici, precum și scurta întâlnire dintre Prințul Harry și tatăl său, se pare că l-au devastat. Dar, cu toate astea, lucrurile ar putea merge bine între cei doi, spun surse apropiate, astfel că se vorbește despre schimbarea majoră pe care o face Prințul Harry în relația cu Regele Charles.

Prințul Harry s-a simțit dejamăgit, după întâlnirea cu Regele Charles

După ce prințul s-a grăbit la Londra pentru a se întâlni cu tatăl său bolnav de cancer, a făcut o scurtă călătorie în Canada pentru a promova viitoarele Jocuri Invictus. În timpul unui interviu pentru Good Morning America, prințul Harry, de obicei vorbăreț, i-a lăsat pe mulți nedumeriți când a refuzat să împărtășească detalii private despre starea de sănătate a regelui Charles sau despre scurtul schimb de replici care a avut loc între ei.

Prințul Harry a mai spus că se simte recunoscător că i s-a permis să facă o scurtă întoarcere în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl bolnav. Dar, potrivit comentatorului regal, Prințul Harry confirmă faptul că zvonurile sunt adevărate, și anume că se simte profund întristat și insultat că tatăl său i-a oferit doar 30 de minute din timpul său prețios pentru a vorbi.

„El a fost rănit de faptul că a apucat să petreacă doar treizeci de minute cu tatăl său la recenta sa vizită și că oficialii i-au dat de înțeles că nu este dorit cu adevărat.”, spune expertul regal și autorul Tom Quinn.

 

Schimbarea majoră pe care o face Prințul Harry în relația cu Regele Charles

Când a fost întrebat despre starea de sănătate a tatălui său, Ducele de Sussex i-a spus reporterului: „Asta rămâne între mine și el”. Un expert regal a vorbit despre schimbarea bruscă a Prințului Harry spunând că, după nenumăratele sale atacuri la adresa Familiei Regale prin intermediul cărții sale, a serialului Netflix și a interviurilor, acesta a decis să își schimbe modul de a fi.Schimbarea majoră pe care o face Prințul Harry în relația cu Regele Charles. S-a simțit jignit, susțin britanicii

Expertul regal și autorul Tom Quinn a declarat pentru The Mirror că Prințul Harry a recunoscut în cele din urmă că a mers prea departe și a spus prea multe despre familia sa.

„Refuzul lui Harry de a intra în detalii despre boala tatălui său la Good Morning America este cu siguranță un semn că știe că a mers prea departe în trecut”.

Vrea să recâștige încredere Familiei Regale

Prințul Harry a decis că cea mai bună opțiune a sa este să nu mai vorbească, deoarece aceasta este singura modalitate prin care Majestatea Sa va avea vreodată încredere și poate îl va respecta din nou, și a dezvăluit, de asemenea, că speră că va găsi modalități de a se reconecta cu familia sa și, în cele din urmă, de a le câștiga iertarea. Tom Quinn a adăugat că are planificate câteva călătorii pentru viitor.

„Uite, îmi iubesc familia. Faptul că am putut să mă urc în avion și să mă duc să îl văd și să petrec orice moment cu el, sunt recunoscător pentru asta.”; declara Prințul Haryy în același interviu.

Schimbarea majoră pe care o face Prințul Harry în relația cu Regele Charles. S-a simțit jignit, susțin britanicii

În acest aspect, ducele de Sussex are mult de lucru înainte de a-și rezolva situația cu Familia Regală. Mulți sunt de părere că această schimbare brsucă vine și pe fondul unor eșecuri în afaceri, contracte pierdute, și chiar reacții din partea britanicilor, având în vedere sumele cheltuite de ducele de Sussex în trecut. Surse apropiate sunt, de asemenea, surprinse de noua atitudine a prințului, dar sunt rezervați în a da verdicte.

Sursa – playtech.ro