Pune oțet peste două linguri de mălai și miere și astfel ai făcut un produs natural cosmeric

De Jurnalul Național Actuale Fashion 326 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Când vine vorba de întreținerea personală, doamnele și domnișoarele pot cheltui mulți bani pe produse cosmetice. Dar ce ați spune dacă a-ţi folosi o variantă ieftină, folosind oțet peste două linguri de mălai și miere.

Câți bani cheltuiesc femeile pe cosmetice

În România, majoritatea femeilor nu cred că ajung să cheltuiască mult pentru aspectul lor.

Un sondaj recent realizat de GOBankingRates în rândul a peste 1.000 de femei a arătat că mai puțin de 3% dintre acestea consideră că cheltuirea de bani pe păr, unghii sau alte tratamente de înfrumusețare este cel mai prost obicei al lor. Totuși, asta nu înseamnă că nu cheltuiesc în această categorie.

În lume, doamnele cheltuiesc cu până la 300 de dolari mai mult pe produse cosmetice.

În cadrul unui studiu separat realizat de Advanced Dermatology din Statele Unite ale Americii a constatat că femeile cheltuiesc în medie 877 de dolari pe an pentru aspectul lor fizic.

Femeile cheltuiesc mai mult decât bărbații pentru înfățișarea lor în fiecare an

Concret, studiul Advanced Dermatology afirmă că bărbații cheltuiesc în medie 592 de dolari pe an pentru aspectul lor fizic, cu 285 de dolari mai puțin decât femeile. Cu alte cuvinte, doamnele cheltuiesc cu până la 300 de dolari mai mult.

Pe ce categorii  de produse cheltuiesc americanii cei mai mulți bani?

-produse pentru păr – 71%,
-produse de îngrijire a pielii – 69%,
-produse de bărbierit – 67%,
-loțiuni (62%), tunsori – 56%,
-suplimente/pudre proteice – 44%,
-machiaj – 41%,
-vopsirea părului – 30%,
-abonamente la sală – 24%,
-epilare – 16%.

În general, principalele categorii de cheltuieli ale femeilor sunt îngrijirea pielii, produsele pentru păr și tunsorile și vopsirea părului, ultima dintre acestea costând adesea semnificativ mai mult pentru femei decât pentru bărbați.

Însă, un alt studiu, realizat în 2015 de Consumer Reports, a constatat că unele dintre cele mai mari discrepanțe de preț între versiunile pentru bărbați și cele pentru femei ale acelorași produse au fost găsite în cazul cremei de ras, al analgezicelor, al picăturilor pentru ochi și al spălării de corp.

Dar, cum ar fi să poți face acasă exact ceea ce ai nevoie și cu bani extrem de puțini? Mai mult ca sigur că nu veți crede, dar vă propunem următorul truc folosind oțet peste două linguri de mălai și miere.

Folosește oțet peste două linguri de mălai și miere

În zilele noastre, oamenii nu au timp să urmeze o rutină lungă de îngrijire a pielii și nu vor să-și irosească banii pe produse prea scumpe.

Prin urmare, multe persoane preferă să folosească ingrediente naturale pentru îngrijirea pielii, cum ar fi făina de porumb pentru hrănirea feței.

Este cea mai de bază componentă care poate servi drept potențiator al frumuseții tale. Dar, putem folosi făina de porumb pentru față?

Se crede că ajută la gestionarea producției de ulei, la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la netezirea pielii.

Pune oțet peste două linguri de mălai și miere și scapi de o mare probleme. Toate româncele trebuie să știeFolosește oțet peste două linguri de mălai și miere

Ca să răspundem la întrebare, da, făina poate fi folosită, dar dacă o îmbini cu oțet și miere.

Tot ce trebuie să faci este să amesateci oțet, pus peste două linguri de făină și miere, ulterior cu acest mix vă dați pe față și-l lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute.

După ce trece această perioadă va trebui să vă clătiți fața doar cu apă călduță, sau la temperatura camerei. Mixul îl puteți folosi cel mult de două ori pe săptămână, iar efectele sale vă vor surprinde.

 

Sursa – playtech.ro