Reprezentanta Africii de Sud a castigat Miss Univers 2017

miss univers 2017

O concurenta din Africa de Sud a castigat coroana Miss Univers 2017. Demi-Leigh Nel-Peters, care reprezinta Africa de Sud, a luat premiul cel mare in competitia cu cele mai mandre frumuseti din lume, organizata duminica in Las Vegas.

Modelul in varsta de 22 de ani a fost incoronat in cadrul teatrului The AXIS de la resortul-casino Planet Hollywood din Las Vegas Strip. Impreuna cu titlul de Miss Univers 2017, Demi-Leigh Nel-Peters a castigat si salariul pe timp de un an de zile, un apartament de lux in New York City pe durata intregii ei ‘domnii‘ si alte premii fabuloase, printre care sedinte foto, participari la emisiuni si show-uri, reclame pentru diferite produse si alte excursii de lux.

Astfel, ea a devenit a doua femeie din Africa de Sud care a castigat aceasta coroana de miss. Locul 2 a fost luat de Miss Columbia Laura Gonzales iar locul 3 a fost luat de catre Miss Jamaica Davina Bennett.

La acest concurs fabulos organizat in Las Vegas, au participat 92 de femei frumoase din intreaga lume, toate incercand sa ajunga cea mai cea si sa ia coronita de la finalul spectacolului.

Uite ce a declarat Demi-Leigh Nel-Peters, Miss Univers 2017 despre problemele sociale

„In unele locuri, femeile sunt platite cu doar 75% din ce castiga barbatii in timp ce fac acelasi lucru, lucrand acelasi volum de ore si cred ca asta nu este deloc corect. Eu cred ca ar trebui sa avem munca egala pentru plata egala in cazul femeilor din toata lumea.”

De asemenea, dupa concurs ea a mai spus urmatoarele cuvinte catre reporteri:

„HIV/SIDA este o foarte mare problema in tara mea Africa de Sud, asadar sper sa fiu un avocat al acestui lucru.”

Concurenta castigatoare Miss Univers este din comunitatea de coasta Sedgefield din provincia Western Cape a Africii de Sud. Ea a ajutat chiar la dezvoltarea unui program care sa pregateasca femeile intru autoaparare in diferite situatii dupa ce a fost jefuita si hartuita la o luna dupa ce a castigat titlul de Miss Africa de Sud.

De asemenea, subiectul harturii sexuale impotriva femeilor, care a dominat titlurile ziarelor din State in ultimele 2 luni de zile, a fost adus in discutie in timpul concursului de miss. In Statele Unite, o multime de politicieni, directori de la Hollywood si actori, sau alte personalitati din media se confrunta in momentul de fata cu anchete de hartuire sexuala, care au fost declansate de un val de acuzatii impotriva producatorului de film Harvey Weinstein.

Gazda evenimentului de la Las Vegas a fost Steve Harvey, in timp ce cantareata Fergie  fost invitata sa cante. Juriul de anul acesta a constat in nume cunoscute din showbiz precum starul de pe YouTube Lele Pons, Jay Manuel si Wendy Fitzwilliam.

Sursa: time.com

Sursa foto: philstar.com

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata