Rică Răducanu, despre Simona Halep: ”Degeaba o țin pe tușă, când revine va rade toate premiile!”

De Jurnalul Național Actuale Vedete 139 citiri
4 min citire
 

În prezent, Simona Halep, mândria românilor la tenis, a fost suspendată anul trecut din activitatea competițională. Îi va dăuna, oare, această pauză? Fostul mare sportiv de performanță Rică Răducanu susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că Simona Halep va fi din nou pe podium: ”Să stea liniștită, nu vine nimeni puternic din urmă!”.

Rică Răducanu o încurajează pe Simona Halep

Simona Halep a disputat ultimul ei meci oficial pe 29 august 2022, fiind învinsă, în primul tur la US Open 2022, de Daria Snigur, o jucătoare din Ucraina. La acest turneu, după ce a fost testată, în corpul Simonei Halep s-a găsit substanța interzisă Roxadustat.

Pe 7 octombrie, a urmat suspendarea ei din activitatea sportivă, iar în iunie a fost audiată de tribunalul Sport Resolutions.

În timp ce Simona încă așteaptă cu emoții verdictul, iată că Rică Răducanu, fosta mare glorie a echipei de fotbal Rapid, o încurajează, acum, la greu, prin intermediul Playtech Știri:

În afirmaţiile sale, ”La o judecată ar trebui să fie cam așa: te duci, afli cât timp ești suspendat, iar apoi aștepți să treacă acea perioadă, te antrenezi. Nu poți să o ții așa, în emoții, la nesfârșit. Dar, e debandadă peste tot, nu numai în România!

Trebuia să-i dea un verdict, să știe omul ce face. Dacă va mai câștiga premii, în viitor? Desigur, degeaba o țin pe tușă, va rade toate premiile când revine, nici nu se pune în discuție! Cine să mai câștige? Nu vine nimic puternic din spate, ca să zici: ”Mamă, alea-s mai bune!”.

Tot astea mai bătrâne se duc pe acolo și câștigă. E ca-n fotbal, și pe aici, pe la noi, în țară, tot fotbaliștii vechi au căutare, cei tineri au doar câte o zi mai bună, să mai stea și să mai învețe…”, este opinia sa.

Cum i-a mers lui Rică Răducanu afacerea din Neptun, vara asta

Din punct de vedere al afacerilor, Rică Răducanu, patronul unei terase din Neptun, este nemulțumit de câștigurile înregistrate în această vară:

În precizările sale, ”La terasa din Neptun, ne-au venit mereu control, cam la trei zile. Pe foamea asta, vin mai rău, dar niciodată nu s-a pus problema să avem nereguli, avem marfa noastră, nu luăm de colo, colo.

Terasa a mers bine, la început, acum nu e bine, la terasă sunt doar doi inși, la cafea. E soare, e cald, marea e liniștită, e bine, adie briza, dar vreau să vă zic că lumea deja și-a făcut programul, acum nu prea mai e nimeni pe aici”.

Rică Răducanu, nemulțumit de programul ”Litoralul pentru toți”

Nici programul ”Litoralul pentru toți”, activat în această perioadă cu mari reduceri de prețuri la cazare, nu îl prea ajută. Iată ce spune fostul mare sportiv, despre afacerea sa care, de la an la an, înregistrează câștiguri tot mai mici!

Aşadar, ”Este, da, acum programul ”Litoralul pentru toți”, dar tot nu mă ajută, n-ai să vezi! Când or vedea turiștii că un șezlong costă 50 de lei, se potolește toată lumea! Hai, să zic că la hotel bagă și mai ieftin, dar mulți își cumpără de la alimentara mâncare, vin pe plajă cu parizer și un castravete, de la noi mai cumpără doar o ciorbă sau o halbă cu bere, la 10 lei.

Lumea nu mai are putere financiară, iar patronii de localuri supraviețuiesc, cu greu. Au mari cheltuieli, trebuie plătite salariile, e o mare bătaie de cap, pe mai nimic”, ne-a mai declarat Rică Răducanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Sursa – playtech.ro