Robert Turcescu, despre ce s-a întâmplat cu Mălin Bot

În data de 11 august, a avut loc o nouă ediție a podcastului EVZ Play, pe canalul de YouTube EVZ Capital! De această dată, jurnalistul Robert Turcescu a vorbit despre evenimentul în care a fost implicat de curând protestatarul Mălin Bot.

Robert Turcescu, despre ce s-a întâmplat cu Mălin Bot: Au distrus și ideea de protest

Așadar, jurnalistul Robert Turcescu a subliniat în cadrul podcastului de la EVZ Capital că ideea de protest a fost distrusă, în urma acțiunilor săvârșite de protestatari ca Mălin Bot, Angi Șerban sau Sandu Matei.

Au distrus și ideea de protest! Dacă vezi niște secvențe în care Mălin Bot o prezenta pe Angi Șerban ca fiind o femeie extraordinară, manager de succes, implicată în protestele împotriva corupției (…) Sandu Matei, un prieten de nădejde. Acum, acest trio formidabil au ajuns să-și dea cu faină în cap”, a precizat Robert Turcescu la EVZ Play.

La rândul său, jurnalistul Mirel Curea a afirmat că Mălin Bot nu este un „personaj cu care să polemizezi” sau „căruia să-i contești vreo idee”.

„Vorbesc foarte serios. Deja Bot nu mai este personaj nici cu care să polemizezi, nici căruia să-i contești vreo idee. Este ca un copil bătrân care face caca pe el. Ce să-i spui unuia ca ăsta?”, a mai spus jurnalistul Mirel Curea.

Explicația oferită de scriitorul Octavian Hoandră

În plus, scriitorul Octavian Hoandră a punctat că evoluția acestor personaje este „un pic tragică”, iar România se confruntă cu „o mare problemă”.

„Evoluția lor este un pic tragică. (…) E o mare problemă. Un om din ăsta, bătut de Dumnezeu, lăsat în libertate, a omorât cinci oameni. Problema este deja o problemă a statului român.

De ani de zile, poliția nu intervine când oamenii ăștia dau semne foarte clare de agresivitate pe stradă. (…) Dacă oamenii ăștia continuă să umble la liber pe stradă, atunci este de acuzat două instituții (…) poliția și Ministerul Sănătății”, a subliniat scriitorul Octavian Hoandră la EVZ Play.

Menționăm că reacția acestora a venit după ce Mălin Bot a avut parte de un moment neașteptat în ziua de miercuri, când se afla la Piața Victoriei. Mai multe persoane au vrut să-și arate dezaprobarea față de el și au decis să-i arunce o pungă de făină în cap.

De asemenea, momentul a avut loc la patru ani de la evenimentele consemnate pe 10 august. Mai mulți protestatari s-au certat intens, iar Mălin Bot s-a trezit cu o pungă de făină în cap. Punga a fost aruncată de către Angi Șerban, care era însoțită de Sandu Matei.

După care au urmat injurii, amenințări și plângeri penale. EVZ notează că Mălin Bot s-a autovictimizat și s-a plâns că i s-a stricat aparatura cu care își desfășoară activitatea de „jurnalist liber”. Totuși, conform sursei precizate, aparatul de tip Nikon rezistă la apă, praf, lovituri, iar puțină făină nu produce nici un deranj.

Sursa: capital.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata