Rovinieta online Romania: Cum puteți plăti simplu și rapid?

De Continut Sponsorizat Auto Publicitate 59 citiri
5 min citire

Inrolare trafic.ro
Sunt o mulțime de lucruri de făcut înainte să plecați într-o călătorie cu mașina, iar unele drumuri sunt neplanificate, ceea ce face ca presiunea timpului cu pregătirile să fie resimțită intens. Din acest articol veți afla cum puteți plăti rovinieta online Romania, fără a fi nevoie să vă deplasați la un punct fizic de încasare a acestei taxe impuse de legislația în vigoare.

O conexiune la internet, câteva click-uri și veți înregistra fără nicio dificultate plata pentru rovinieta online Romania, după care conduceți fără grijă până la destinația la care trebuie să ajungeți.

Rovinieta online Romania, la doar câteva click-uri distanță

Pentru plata rovinietei online, aveți nevoie de o conexiune la internet și un dispozitiv de pe care puteți accesa site-ul web, fie un computer, un laptop, o tabletă sau un telefon mobil.

Primul pas este să bifați tipul autovehiculului, acesta determinând și valoarea taxei, în funcție de gabaritul mașinii și de utilizarea acesteia. Conform legislației din România, sumele sunt diferite pentru rovinietă, în funcție de tipurile de autovehicule.

Veți plăti deci taxe diferite, pentru aceeași perioadă, pentru autoturism, autoutilitară cu masa mai mică sau egală cu 3,5 t, autoutilitară cu masa între 3,5 și 7,5 t, autoutilitară cu masa peste 7,5 t și mai mică de 12 t, autoutilitară cu masa egală sau mai mare cu 12 t și cu maximum 3 axe, autoutilitară cu masa egală sau mai mare cu 12 t și de la 4 axe în sus, transport persoane de la 9 la 23 de locuri și transport persoane cu minimum 23 de locuri.

Al doilea pas este selectarea perioadei pentru care doriți să plătiți rovinieta. Aceasta poate fi de 1 zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 13 luni, cu valoarea aferentă. În a treia etapă, va trebui să introduceți într-un formular data de start a rovinietei, numărul mașinii, țara de înmatriculare și numărul de identificare (șasiu) al autovehiculului.

Se va genera un câmp de opțiuni suplimentare, respectiv persoană fizică / persoană juridică, util în special pentru cei care au mașina pe firmă și doresc să își deducă ulterior cheltuielile.

Ultima etapă o reprezintă alegerea modalității de plată: numerar, plata cu cardul sau prin ordin de plată. Veți primi rovinieta în format electronic pe adresa de email furnizată.

Plata rovinieta online Romania: avantaje

Dacă aveți de făcut drumuri pe autostradă, drumuri expres, drumuri naționale europene, drumuri naționale principale sau drumuri naționale secundare, pentru care este nevoie de rovinietă în România, potrivit legii, sistemul simplu și rapid pus la dispoziție de Pint.ro vă permite să economisiți timp și energie.

Puteți să achiziționați rovinieta de oriunde, la orice oră, platforma fiind funcțională 24 de ore din 24. Nu este nevoie să mai mergeți la un punct fizic de achiziție, puteți plăti din intimitatea căminului, din mașină, înainte de a porni la drum sau din deplasare, în cazul în care rovinieta a expirat în perioada concediului sau a călătoriei de afaceri.

Procesul de achiziție este accesibil oricui, nu este necesar să aveți cunoștințe tehnice, iar pașii sunt intuitivi și ușor de parcurs. Totodată, informațiile cerute de platformă despre propriul autovehicul sunt cunoscute de orice șofer, de la numărul mașinii, țara de înmatriculare și până la numărul de identificare sau numărul de șasiu.

Este un mod simplu și flexibil de a vă conforma cerințelor legale cu privire la circulația pe drumurile din România, fără pericolul de a fi sancționat cu amendă pe motivul lipsei rovinietei.

Plătiți rovinieta online Romania pe platforma Pint.ro și puteți pleca liniștit la drum!

Plătind rovinieta online pe platforma Pint.ro scăpați de grija acestei taxe, nemaifiind nevoie de deplasarea într-un punct fizic. Înregistrarea este sigură, Pint.ro fiind distribuitor autorizat de C.N.A.I.R. Sistemul de plată este securizat, plata se virează instant, iar rovinieta ajunge la dumneavoastră pe adresa de e-mail pe care ați ales să o introduceți pe site.

Achitarea rovinietei online nu a fost niciodată mai simplă și mai rapidă. Vizitați platforma Pint.ro, urmați pașii intuitivi și scăpați de grija acestei taxe obligatorii fără a mai pierde timp cu deplasări inutile.

Alegeți soluția modernă, sigură și comodă de plată a rovinietei și porniți la drum cu liniștea că aveți toate documentele necesare în regulă. Plătiți rovinieta online pe Pint.ro acum și bucurați-vă de o călătorie fără griji!