Servicii de inchirieri autocare si microbuze ideale pentru orice calatorie sau ocazie

0 38

Cand planificati o iesire in grup, exista multe detalii de gestionat. Poate ca cel mai important este insa cum veti ajunge acolo si inapoi acasa. Cand aveti probleme cu transportul, acest lucru poate insemna o bila neagra pentru intreaga calatorie. Ar trebui insa sa va relaxati si sa va bucurati de o calatorie minunata cu serviciul de inchirieri autocare de la Transcar SRL.

Compania de transport ajuta grupurile si liderii de grup sa asigure autocare de lux pentru orice tip de calatorie sau eveniment, inclusiv:

Excursii de o zi – cum ar fi jocuri, mitinguri, festivaluri, intalniri comerciale, muzee si atractii istorice, parcuri de distractii, concerte si spectacole.

Petreceri – nunti, zile de nastere, aniversari, botezuri, baluri de absolvire etc.

Calatori ecumenice- incluzand vizite la manastiri si biserici, tururi de cor si excursii de grupuri de tineret.

Conventii – conferinte, seminarii, instruire, exercitii de team-building si alte evenimente de companie / corporative.

Reuniuni de familie – excursii, picnicuri, excursii de o zi etc.

Excursii cu scoala – inclusiv competitii atletice, petreceri de bal si de absolvire, arta si deplasari cu scopuri culturale etc.

Evenimente sportive – de la jocuri profesionale pana la competitii amicale.

In plus, pentru grupuri mai mici, se poate apela la serviciul de inchirieri microbuze. Datorita flotei vaste, Transcar SRL are capacitatea de a gestiona rezervari multiple. Au o experienta de peste 18 ani in a oferi servicii complete de transfer pentru evenimente cat mai diversificate.

De ce sa alegeti un autocar sau microbuz pentru calatoriile in grup?

Exista multe motive grozave pentru a alege un autocar sau microbuz, pentru orice tip de calatorie in grup:

-Veti avea un mijloc de transport sigur – veti avea un sofer profesionist la volan si cu multa experienta in trafic.

-Veti avea posibilitatra de a alege – nu va trebui sa acceptati destinatii prestabilite. Puteti merge unde doriti sa mergeti, cand doriti sa mergeti.

-Aveti punctualitatea garantata- anularile si intarzierile sunt practic inexistente cu un autocar sau microbuz de la Transcar SRL.

-Veti calatori confortabil – scaunele sunt mari, cu o multime de spatii pentru picioare si confortul este garantat. Culoarele sunt largi si puteti oricand sa va ridicati si sa va deplasati.

-Toata lumea se bucura de calatorie – cand mergeti cu autoturismele personale, cineva trebuie sa fie responsabil, sa stea cu ochii pe GPS, sa priveasca ceasul, sa caute parcare si sa se asigure ca toti ajung la locul de intalnire. Cu un autocar inchiriat, soferul se va ocupa de toate detaliile.

-Nu veti avea dificultatile care apar la alte tipuri de calatorie – deoarece veti calatori cu acelasi autocar in orice moment, iar bagajul va fi mereu in cala autocarului, nu veti avea surprize neplacute cu privire la conexiunile ratate sau la gentile pierdute. Nu exista niciun fel de „mod autocar” pentru telefon, asa cum se intampla cu avioanele. Puteti ramane conectat cu prietenii sau cei dragi in orice moment.

Autocarul poate servi mai multor scopuri – nu este doar o modalitate de a va duce la destinatie. Poate fi o sala de sedinte, care va permite sa va pregatiti angajatii, sa oferiti instructiuni de ultim moment sau sa creati oportunitati de distractie in grup.

Este o modalitate rentabila de a calatori – veti imparti multe dintre costurile calatoriei cu colegii pasageri. De asemenea, veti avea mai putine riscuri sa va blocati in trafic.

Asa ca, de ce sa nu inchiriati un autocar sau microbuz de la Transcar SRL pentru orice tip de calatorie in grup?

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata