Și-au luat înapoi asfaltul turnat pe stradă

De Jurnalul Național Actuale Companii Construcţii 111 citiri
2 min citire
O stradă din orașul Aninoasa, județul Harghita, a rămas fără asfalt, după ce firma care s-a ocupat de lucrări a decopertat-o și și-a luat asfaltul înapoi.

Astfel că, firma care s-a ocupat de asfaltare în orașul Aninoasa a hotărât să decoperteze și să ia înapoi asfaltul, în urma unor neînțelegeri cu privire la prețul lucrărilor.

DRUPO a decopertat câțiva zeci de metri de asfalt pe care îi turnase pentru că firmele care s-au ocupat de introducerea apei și a canalizării, și care ar fi trebuit să plătească lucrarea, nu s-au înțeles la preț.

O firmă din Hațeg și una din Deva- Pro Metal și Metal Prod, au câștigat contractele pentru a introduce conducte de apă, respectiv canalizare. Fiecare firmă ar fi trebuit să plătească câte 170.000 de lei pentru refacerea drumului, conform Gazeta de Dimineață.

„Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finaliziată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt pe care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a precizat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

„Cred că suntem unici în România, nu am mai auzit așa ceva. Le-am dat termen o săptămână. Dacă nu văd activitate și nu se întrevăd demersuri pentru refacerea străzii, săptămâna viitoare o să mă adresez cu un denunț penal împotriva făptuitorilor, pentru distrugere”, a mai spus acesta.