Simona Halep a fost primită pe Arena Națională

Ceremonia a avut mai multe momente speciale. Unul dintre ele a fost imnul României cântat de cunoscuta artistă Andra.
A fost emoționată pe toată durata imnului și pe buze i s-au citit versurile de la ”Deșteaptă-te, române”. Impresionant e și faptul că Simona a recitat toate versurile imnului.

Pe Arena Națională au fost prezenți mari campioni ai sportului românesc, precum Ion Țiriac, Gică Popescu, Gică Hagi sau Gabi Szabo.

30.000 de oameni, așteptați la sărbătoarea Simonei Halep de pe Arena Națională
Dacă în 2018 au fost prezenți peste 20.000 de oameni pentru a sărbători câștigarea trofeului de la Roland Garros, se pare că, după succesul de la Wimbledon, vor fi aproape 30.000 de fani pe Arena Națională.

„Am fost destul de lucidă și sigură pe mine”, a comentat Simona secvența care arăta momentul în care intră pe teren. „Am vrut eu să intru prima”, a explicat ea, „intervievată” de Ion Țiriac. „Coridorul poate fi intimidant, dar nu m-am gândit la nimic, m-am gândit că am rachetele, că am pantofii care trebuie”, a continuat ea.

Ion Țiriac spune despre adversara Simonei Halep, Serena Williams, că este singura jucătoare care a servit cu 200 de km/h, o performanță pe care nici măcar Djokovic și Federer nu au reușit-o în finala băieților.

„Aș spune că este seara noastră, este o bucurie, o parte din acest trofeu aș vrea să i-l dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Părinții au fost poate cei mai importanți pentru mine”, a explicat Simona.

La fel ca și anul trecut, după Roland Garros, trofeul pe care îl aduce Simona Halep cu ea nu este cel original, care i-a fost înmânat la finalul partidei cu serena William.

La niciun mare turneu de tenis, câștigătorii nu pleacă acasă cu trofeul. Primesc reproduceri ale acestuia, la scară mai mică.

sursa digi24.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata