Simona Halep, una dintre cele mai bune sportive ale tenisului mondial, a spus „da” în fața ofițerului stării civile

De Jurnalul Național Lifestyle Vedete 227 citiri
3 min citire
Miercuri, Simona Halep, una dintre cele mai bune sportive ale tenisului mondial, a spus „da” în fața ofițerului stării civile. Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, după o relație de mai bine de doi ani. Cei doi și-au unit destinele la Constanța.

Câteva sute de invitați au petrecut alături de cuplul proaspăt căsătorit chiar în clubul unde s-a cunoscut cei doi.

La revenirea în ţară după US Open, Simona Halep a declarat că o așteaptă câteva zile de pauză, pentru că este foarte obosită. Apoi va continua antrenamentele.

Voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai rămas, și să mă pregătesc mai mult decât înainte”, a spus Halep.

Ziariștii prezenți la aeroport i-au spus că urmează o săptămână frumoasă pentru ea. „Da, domnul Țiriac m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții”, a adăugat atunci Halep.

În opinia sa, „Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „sunt bucuroasă că se întâmplă”.

De altfel, Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

În conformitatea unor surse, preşedintele ţării este invitat miercuri la cununia civilă a Simonei Halep.

Klaus Iohannis este mare iubitor de tenis, și, mai nou, de golf. Șeful statului mai practică ciclismul, schiul şi drumeţiile montane și are chiar antrenor personal de tenis, este vorba despre finul său, Marius Vecerdea, organizatorul turneului Sibiu Open.

Mesajul Simonei Halep din ziua căsătoriei:

„Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”, este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri, în ziua în care se căsătorește. La eveniment este așteptat și președintele Klaus Iohannis.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane, care îi urează sportivei „Casă de piatră”.

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”.