Studio 20 realizează a 3-a ediţie a acţiunii caritabile Cam For Charity 2020

Sâmbătă, 5 septembrie de ziua internaţională a carităţii, echipa Studio20 din întreaga lume va intra live timp de o oră de pe mobil sau desktop #CamForCharity.

Campania CamForCharity împlineşte 3 ani de la prima ediţie, anul trecut întreaga sumă stransă fiind donată către asociaţiile care susţin copiii cu diverse afecţiuni din spectrul autismului din România.

Acţiunea se va desfăşura sâmbătă, 5 Septembrie 2020 când întregul personal administrativ (peste 350 de persoane) inclusiv manageri, traineri, ingineri, specialişti de marketing, din cele 33 de sedii din România, Cehia, Ungaria, Statele Unite şi Colombia vor fi live pe noua platforma mainstream Stars.Live. Toate câstigurile obţinute fiind dublate de Studio20 şi donate către copii şi mamele care au nevoie.

“Anul acesta am ales trei campanii în loc de una singură. După atente considerări şi după un brainstorming cu echipele noastre din toată lumea, pentru că este incredibil de greu să alegi o singură caritate, ne-am hotărât asupra acestora:
https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students

https://www.globalgiving.org/projects/stop-violence-against-women-in-times-of-the-covid/
https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/” 

declară PR managerul Studio20, Andra Chirnogeanu.

După cele 24 de ore de campanie, suma adunată se dublează şi se împarte în mod egal între cele 3 campanii de caritate alese anul acesta.

“Este important să le arătăm colegelor noastre că suntem alături de ele, că le apreciem munca şi că le susţinem în lupta zilnică împotriva prejudecăţilor, a discriminării, a bigotismului şi ipocriziei. #GirlsFromStudio20, suntem mândrii de voi, ne vedem sâmbătă pe www.stars.live, a adăugat Andra Chirnogeanu.

Deşi inţial scopul proiectului a fost de a clarifica şi a explica provocările pe care le întâmpină un model de videochat non-nude, ulterior s-a transformat într-o tradiţie care încearcă să ajute persoanele din categoriile vulnerabile, oferind astfel un exemplu de implicare şi responsabilitate socială.

Studio20 este o companie ce a ajuns în anul 2020 sa reunească  o echipă cu 350 de angajaţi permamenţi şi peste 1000 de colaboratori (modele). Îşi desfăşoară activitatea în 33 locaţii, din 6 ţări (România, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru şi Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord şi America de Sud). Studio20 a realizat o cifră de afaceri în 2019 de 25 de milioane euro şi are pentru 2020 o cifră de afaceri estimată de 35 de milioane euro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata