Te-ai intrebat vreodata cum e sa lucrezi intr-un studio de videochat? Sasha Red iti spune adevarul despre aceasta industrie!

127

Despre videochat se va vorbi ani la rand de acum incolo, gratie faptului ca acest domeniu de activitate se afla pe o panta ascendenta si garanteaza succesul modelelor din intreaga lume. Daca te-ai intrebat vreodata cum e sa lucrezi intr-un studio de videochat si care sunt asteptarile realiste pe care trebuie sa le ai de la o astfel de cariera, modelele care sunt implicate direct iti vor spune intotdeauna care este, de fapt, adevarul.

Un nume emblematic pentru industrie este Sasha Red, modelul care a cunoscut succesul pe plan international la scurt timp de la debut datorita abilitatilor sale formidabile. Cu o multime de premii in palmares, Sasha Red este parte din imaginea Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, si a decis sa le vorbeasca deschis tuturor fetelor care isi doresc sa devina modele.

studio videochat

Povesteste-ne despre primele tale zile ca model. Ce lectii ai invatat si cu ce provocari te-ai confruntat?

„Cariera mea de model a inceput acum mai bine de sase ani, aveam zero experienta. Prima lectie pe care am invatat-o este faptul ca rabdarea este una dintre cele mai mari calitati pe care le poate avea cineva care isi doreste sa obtina mai mult decat majoritatea modelelor dintr-un studio videochat. Cea mai mare provocare, probabil, a fost sa vin intotdeauna cu ceva nou, sa ma reinventez, astfel incat nimeni sa nu se plictiseasca de mine.”

Pe ce site-uri de videochat ai lucrat?

„Am lucrat doar pe LiveJasmin. Cred ca fiecare model este potrivit pentru un anumit site, insa LiveJasmin a fost pentru mine exact ce aveam nevoie. Platforma iti permite sa tii legatura cu membrii si sa simti sprijinul acestora. Pentru mine, LiveJasmin e „alesul”.”

Cum ai inceput colaborarea cu Studio20?

„Studio20 este primul si singurul studio de videochat pe care l-am vazut. Mi-a placut profesionalismul si atmosfera de aici, deci a fost suficient pentru a lua o decizie. In spatele unui studio de succes, exista o intreaga echipa formata din modele, traineri, specialisti in PR, manageri. Inca de la inceput mi s-a spus ca sunt modelul cu cele mai mici castiguri, dar cu o ambitie iesita din comun.”

studio videochat

Cat de importanta este prezenta in social media pentru modele si ce anume ar trebui sa promoveze?

„Eu niciodata nu am promovat vulgaritatea, prefer sa pastrez misterul intr-un mod cat mai elegant si totodata incitant, asa ca cei care ma urmaresc nu primesc totul de la inceput. Cred ca modelele ar trebui sa fie foarte active pe social media si sa posteze lucruri si din afara studioului, astfel incat admiratorii sa fie din ce in ce mai interesati.”

Ce sfaturi ai pentru tinerele care vor sa lucreze intr-un studio de videochat?

„Le-as sfatui sa considere acest job exact ca ceea ce este. Am vazut multe fete care dupa doar o luna de la angajare se asteapta sa aiba suficienti bani pentru o casa, o masina si, daca se poate, si o vacanta in Maldive. Apoi isi dau seama de responsabilitati si renunta. E important sa isi stabileasca obiective si sa aiba rabdare.”

Conteaza mult sa fie perseverente, ambitioase si sa stea online chiar si mai mult de opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana. De fiecare data cand isi doresc sa renunte, sa isi aminteasca de ce au inceput. In acest domeniu, poti sa ai succes doar daca muncesti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata