Tipuri de parteneri toxici care iti pot distruge viata

0

Atunci cand mergi la primele intalniri, crezi ca partenerul este cel mai minunat om din lume. Insa atunci cand aceasta perioada romantica de la inceput se termina, incepi sa ii descoperi adevarata fire. Si atunci se poate sa nu mai stii cum sa ii faci fata. Cel mai bine este sa stii din timp care sunt acele tipuri de parteneri toxici de care trebuie sa te feresti, ca sa iti fie bine si pe urma.

Aceste persoane schimbatoare care nu sunt deloc cum par in prima faza nu prea sunt incantati de propriul caracter, insa nici nu fac nimic in privinta asta.

Care sunt acele genuri de parteneri toxici care iti pot distruge relatia si viata

1. Dependentii

O relatie cu o persoana care este dependenta de ceva este foarte complicata si epuizanta. Acea persoana este preocupata mai mult de viciile sale si incepe sa strice si vietile celor din jur. Nu este vorba aici doar despre droguri, alcool sau jocuri de noroc.

Exista atat de multe vicii pe lumea asta care pot crea dependenta si ruina vieti. Ca sa stii cu cine ai de-a face, un dependent este un individ care nu este constient de problema lui si incearca sa o nege.

2. Abuzatorii

In viata reala, persoanele care sunt dispuse spre violenta fizica sau verbala nu arata deloc asa la inceput. Pot parea politicosi, amabili si chiar vulnerabili. Insa, de indata ce au putere asupra altora, isi arata adevarata fata. Si atunci nu vei putea decat sa fugi de ei cat poti.

Iti vei da seama daca esti cu un partener toxic intrebandu-l despre fostele relatii. Daca spune lucruri urate despre fostii parteneri, probabil ca ai intalnit un abuzator.

3. Plangaciosii

Cu totii avem nevoie de un umar pe care sa ne plangem. Insa exista si plangaciosi profesionali care transforma insatisfactiile lor intr-un stil de viata. Nu sunt niciodata fericiti, multumiti, si vor cauta mereu o victima careia sa se planga de stilul de viata nefericit. Daca te intalnesti cu astfel de parteneri toxici, mai devreme sau mai tarziu vei incepe sa simti la fel ca ei.

Insa ai face bine sa le ceri sa nu se mai planga atat si sa schimbe subiectul cu ceva mai placut. Daca nici asa nu merge, atunci mai bine te-ai desparti de asemenea oameni.

Sursa foto: psychologies.ro

Sursa: Perfect Makeup

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata