Top 5 tari in care va puteti petrece Revelionul

Chiar daca v-ati programat vacanta pentru sarbatorile din acest an si stiti exact unde va veti petrece noaptea dintre ani, iata o lista de top cu 5 tari in care va puteti petrece un Revelion de neuitat!

  1. Australia – Sydney

Capitala Australiei se transforma intr-un taram de vis in noaptea Revelionului. Focurile de artificii sunt impresionante, iar atmosfera este una de neuitat. De asemenea, nu puteti rata traditiile specifice aborigene din noaptea dintre ani sau evenimentele de la gradinile zoologice, care vor incanta copiii!

  1. Scotia – Edinburgh

Daca sunteti firi libertine, Edinburgh este orasul perfect pentru a va petrece noaptea dintre ani. In afara de focurile de artificii, se tin o gramada de concerte sustinute de artisti cunoscuti la nivel mondial. Hogmanay Celebrations este festivalul care tine 3 zile si in cadrul caruia puteti asculta cea mai buna muzica.

  1. Statele Unite ale Americii – New York

Show-uri pirotehnice, o multitudine de artisti, muzica, confetti. Puteti experimenta toate aceste lucruri in New York, mai exact in cunoscuta Times Square. Mii de oameni se strang de fiecare Revelion acolo, pentru a se bucura si pentru a dansa impreuna.

  1. Germania – Berlin

Capitala Germaniei gazduieste un impresionant spectacol de Revelion. Peste un milion de oameni se strang anual pentru a celebra Anul Nou. Exista spectacole, concerte, muzica, dans, petreceri ad-hoc, bautura, multa bere.

  1. Franta – Paris

Surprindeti noul an admirand Turnul Eiffel care pare mai stralucitor ca niciodata in noaptea dintre ani, de Revelion!

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata