Top motive pentru care să optezi pentru produsele refurbished

De Continut Sponsorizat Publicitate Tech 103 citiri
5 min citire
Știi care este cel mai avantajos produs din punct de vedere al raportului calitate-preț? Toate articolele refurbished sunt comercializate la costuri accesibile, iar performanța este similară cu cea a unui device nou. Așadar, dacă ești în căutarea unui calculator, trebuie să iei neapărat în considerare variantele recondiționate.

Ce sunt produsele refurbished și de ce sunt comercializate?

Articolele refurbished sunt dispozitive electronice sau electrocasnice care au fost utilizate anterior, au fost returnate sau au avut defecte. Mai apoi, au fost reparate, revizuite și aduse într-o stare funcțională și estetică aproape de cea a unui produs nou. În cele din urmă sunt puse în vânzare pe piață, de obicei la un preț mai mic decât dispozitivele noi similare.

Motivele pentru care sunt comercializate includ:

  • Reducerea deșeurilor electronice – Comercializarea bunurilor recondiționate ajută la reducerea cantității de echipamente electronice aruncate în mediul înconjurător. Reprezintă o modalitate ecologică de a prelungi ciclul de viață al produselor.
  • Economii pentru cumpărători – Prin achiziționarea unui calculator refurbished ai posibilitatea de a salva bani cu ușurință.
  • Reutilizarea produselor returnate – Multe dispozitive recondiționate sunt de fapt retururi ale clienților care nu le-au mai dorit din diverse motive. Nu au fost utilizate pentru mult timp, așadar pot fi revizuite cu ușurință și vândute din nou. Astfel, poți beneficia de un articol într-o condiție tehnică perfectă, dar la un preț mai avantajos.
  • Repararea bunurilor cu defecte – Problemele tehnice sau defectele de fabricație pot fi reparate rapid de specialiștii în domeniu. Mai apoi, bunurile sunt iar comercializate și pot fi regăsite în gama de produse refurbished.
  • Disponibilitatea unor modele mai vechi sau rare – Cauți un laptop dell latitude 5500, dar peste tot stocurile sunt epuizate? Pe site-urile magazinelor certificate care comercializează dispozitive refurbished poți găsi o gamă diversificată de modele, indiferent de anul apariției!

Care sunt avantajele produselor refurbished față de cele noi sau second hand?

https://www.freepik.com

Articolele recondiționate prezintă o multitudine de avantaje comparativ cu cele noi sau second-hand. Reprezintă, așadar, variante ideale pentru anumite persoane. Iată câteva dintre beneficiile de care poți avea parte dacă achiziționezi un calculator refurbished:

  • Preț mai avantajos comparativ cu produsele noi – Unul dintre cele mai pregnante avantaje ale dispozitivelor recondiționate este raportul calitate-preț. Astfel, sunt puse în vânzare la prețuri mult mai accesibile decât produsele noi. Tocmai de aceea, te poți bucura de un dispozitiv perfect funcțional, fără a investi sume considerabile pentru achiziție.
  • Calitate garantată – Înainte de a fi comercializate, laptopurile sunt supuse unor procese de revizuire și testare riguroasă pentru a garanta că sunt în stare de funcționare corespunzătoare. Astfel, poți avea încredere că achiziția ta poate fi folosită în parametri normali. Pe de altă parte, în cazul produselor second-hand nu sunt efectuate niciun fel de verificări. De aceea, te poți confrunta cu defecțiuni încă din primele zile de utilizare.
  • Garanție inclusă – În funcție de furnizorul pentru care optezi, perioada de valabilitate a garanției variază. În cazul produselor refurbished ai la dispoziție doi ani. Fiecare comerciant specifică detaliat ce defecte pot fi reparate prin utilizarea garanției. Așadar, nu trebuie să-ți faci griji în cazul în care produsul prezintă anumite probleme tehnice. O echipă de specialiști se poate ocupa de soluționarea erorii!

Indiferent de modelul pe care îl cauți, gama refurbished îți oferă o multitudine de opțiuni. Așadar, dacă îți dorești un calculator dell optiplex 7060, îl poți găsi cu ușurință într-un magazin care comercializează dispozitive recondiționate.

Alegerea unui furnizor nu este deloc ușoară. Înainte de a-ți face investiția, asigură-te că poți avea încredere în magazinul online sau fizic din care cumperi. Informează-te atent cu privire la perioada garanției și specificațiile produsului.

Bucură-te de calitate premium la prețuri avantajoase prin achiziționarea unui calculator refurbished!