Tot ce a spus Tyra Banks despre găzduirea „Dancing With the Stars”

Transformând sala de bal într-o pistă! Tyra Banks a avut pantofi mari de umplut după ce i-a înlocuit pe Tom Bergeron și Erin Andrews ca gazdă a filmului Dancing With the Stars în 2020 – și a acceptat fiecare încercare și necaz.

ABC a șocat telespectatorii când a anunțat în iulie 2020 că Bergeron și Andrews nu vor mai apărea la concursul de dans. Fosta gazdă America’s Funniest Home Videos a fost în emisiune încă din sezonul 1, în 2005, iar reporterul sportiv i s-a alăturat nouă ani mai târziu, după ce a concurat în sezonul 10. La două zile după ce a apărut vestea, rețeaua a dezvăluit că Banks a fost selectat să preia conducerea. pentru sezonul 29.

„Tyra este o multifață premiată a cărei talent și influență feminină acerbă în multe industrii au lăsat o amprentă de neșters”, a declarat președintele ABC Entertainment, Karey Burke, într-un comunicat la acea vreme. „Prezentarea ei proaspătă asupra competiției de dans preferate din America va aduce cu siguranță mai mult decât o „smize” fanilor de pretutindeni.”

Deși Banks nu era străin de reality TV, după ce a găzduit anterior emisiuni inclusiv America’s Next Top Model și America’s Got Talent, i-au trebuit câteva săptămâni pentru a se acomoda în noul ei rol.

„În seara asta am găzduit al doilea episod din Dancing With the Stars pe care îl găzduiesc în acest sezon și nu a fost perfect”, a recunoscut ea într-un videoclip TikTok din septembrie 2020. „Da, m-am distrat foarte mult, dar m-am încurcat, am spus cuvintele greșite. Dar chestia este că am continuat, am continuat.”

Fotomodelul a avut un alt snafu luna următoare când a anunțat cele două cupluri de jos greșite din cauza unei probleme în camera de control. După ce și-a luat o secundă să-și dea seama ce nu a mers prost, s-a compus ca un profesionist desăvârșit și a trecut să citească rezultatele corecte.

„Cred că Tyra s-a descurcat uimitor”, a declarat mai târziu producătorul executiv al DWTS, Andrew Llinares, pentru Entertainment Tonight. „Vreau doar să fiu clar, asta nu a fost vina lui Tyra. A fost o problemă din culise.”

Bruno Tonioli, care a fost judecător în cadrul emisiunii încă de la început, s-a grăbit și el în apărarea lui Banks, spunând postului: „Este televiziune în direct, lucruri de genul acesta se întâmplă, mai ales cu informații care vin din toată țara, votând și calculând într-un timp atât de mic. Tyra a fost genială. … Era foarte bună pentru că a preluat controlul asupra situației.”

După trecerea DWTS de la ABC la Disney+, rețeaua a anunțat că Banks va fi cohosting cu Alfonso Ribeiro pentru sezonul 31.

„Atât de încântat să dezvălui asta în sfârșit! Mă reîntâlnesc cu o persoană foarte specială cu care am lucrat când aveam doar 19 ani”, a spus Banks, care a lucrat cu actorul din Fresh Prince of Bel-Air, prin Instagram în iulie 2022. „Abia aștept să transmite live și distrează-te nebunesc cu el.”

Sursa – www.usmagazine.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata