Tot ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy A71, unul din cele mai bune telefoane de buget de la ora actuală

34

Samsung Galaxy A71 este urmașul telefonului Samsung Galaxy A51, unul din cele mai râvnite telefoane pe care le poți cumpăra cu bani puțini, ale anului 2019. Samsung Galaxy A71 a fost lansat pe piață la început acestui an și a făcut senzație cu design-ul său excepțional, dar și performanțele camerei sale principale de 64 MP spre deosebire de cei 48 cu care este dotat telefonul Samsung Galaxy A51.

La fel ca și Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A71 este dotat cu un procesor Snapdragon 730 și o baterie generoasă, motive pentru care poate fi folosit eficient pe parcursul întregii zile. Pentru cinefili, dar și pentru iubitorii de jocuri, Samsung Galaxy A71 este o alegere ideală deoarece bateria sa are o autonomie ce permite multe ore de distracție între două încărcări.

În ceea ce privește gama de culori în care telefonul Samsung Galaxy A71 este disponibil, enumerăm nuanțele: Prism White, Crush Balck, roz, albastru și argintiu. Dar dacă această paletă cromatică nu ți se pare suficientă, la fel ca în cazul telefonului Samsung Galaxy A51 pe care îl poți personaliza cu un set de huse huse Samsung Galaxy A51 de la Itelmobile, și pentru Samsung Galaxy A71 poți alege huse Samsung Galaxy A71 de la același producător.

Un telefon robust, dar elegant

De la o vreme încoace Samsung se concentrează pe fabricarea unor modele de telefoane prismatice din punct de vedere cromatic, iar Samsung Galaxy A71 nu face excepție. De asemenea, spatele acestui telefon este scos în evidență de un model de linii drepte, discrete, asemănătoare cu cele printate pe materialul costumelor scumpe. Avantajul culorilor prismatice este faptul că atunci când lumina se reflectă pe carcasa acestui telefon, se formează mici curcubee care amintesc de un terminal mult mai scump, tot din familia Samsung, și anume Samsung Galaxy Note 10.

Din punct de vedere al dimensiunilor, avem de-a face cu un telefon îngust, dar robust, care îți face plăcere să-l folosești întreaga zi. În față, ecranul este protejat de celebrul material Gorilla Glass care îți permite să-ți folosești telefonul fără grija de a-l zgâria. În comparație cu terminalul Samsung Galaxy A70, o îmbunătățire evidentă este faptul că muchiile au fost mult decupate, obținându-se astfel un design infinit mai rafinat.

Ca interfață, Samsung Galaxy A71 utilizează One UI, motiv pentru care este majoritatea consumatorilor îl consideră un telefon practic și prietenos. Chiar și la utilizarea cu o singură mână Samsung Galaxy A71 nu implică niciun fel de probleme, datorită design-ului său foarte ergonomic.

Un ecran ce depășește lejer dimensiunile unor flagship-uri

Dacă obișnuiești să te uiți la filme pe telefon, vei descoperi cu încântare că Samsung Galaxy A71 este terminalul potrivit pentru o astfel de activitate. La rezoluția sa de 2400 x 1080 pixeli și datorită panoului Super AMOLED de 6.7 inch, de foarte bună calitate, pe telefonul Samsung Galaxy A71 te poți uita ore în șir la filmele preferate.

Dacă ar fi să trecem în revistă și un lucru de care suntem mai puțin mulțumiți, acela este decupajul în ecran pentru camera selfie. Nu am putea spune că poziționarea acestei camere afectează mult design-ul telefonului, dar când vine vorba de filme și de jocuri, probabil că pe cei mai mulți utilizatori nu i-ar deranja dacă ea nu ar mai fi acolo. În schimb, trebuie să-i acordăm o bilă albă acestui terminal pentru claritatea ecranului său ce permite redarea chiar și celor mai subtile detalii.

Performanțe care depășesc așteptările

Nu vom putea compara niciodată la capitolul cameră un telefon de buget cu unul scump. Însă așa cum este și cazul display-ului telefonului Samsung Galaxy A71 care depășește ca mărime ecranele multor flagship-uri, la fel putem găsi exemple de așa da și din punct de vedere al performanțelor. Bateria de 4.500 mAh este un exemplu extraordinar de lucru făcut bine la telefonul Samsung Galaxy A71.

Pus față în față cu telefoane din gama sa de preț, Samsung Galaxy A71 se descurcă foarte bine și la fotografie. Pe modul de noapte de exemplu, Samsung Galaxy A71 îl întrece chiar și pe Huawei P40 Lite, iar când lumina este bună, nu suportă comparație cu Samsung Galaxy A51 sau orice alt model Samsung din aceeași serie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata