Tragedie în Bacău: Cinci copii s-au înecat în Siret

Căpitanul Cătălin Istrati purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, a anunţat că cinci copii s-au înecat duminică, în râul Siret, pe raza localităţii Cotu Grosului comuna Filipeşti. Astfel, toți cei cinci tineri înecați duminică seara în râul Siret au fost găsiți și au fost declarați morți, informează Mediafax.

La căutări au participat pompieri de la ISU Bacău și ISU Neamț, în acest caz pompierii au scos pe rând din apă cei cinci copii care s-au înecat în râul Siret. Echipajele medicale de la fața locului le-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Este vorba de doi tineri cu vârsta de 14 ani, doi cu vârsta de 17 ani și unul de 18 ani. Cei cinci se aflau la scăldat în râul Siret, pe raza comunei Filipești. Martorii au spus că au intrat în apă și nu au mai ieșit.

În conformitatea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, căpitanul Cătălin Istrati, manevrele de resuscitare asupra primului copiul găsit au fost fără rezultat. Medicii au declarat decesul.

La faţa locului s-au aflat pompierii băcăuani şi echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, informează Agerpres. la eveniment au fost așteptați și scafandri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata