Un altfel de administrație pentru Sectorul 1: eficiență, organizare și curățenie

De Continut Sponsorizat Politică Publicitate 68 citiri
3 min citire
George Tuță, deputatul care ne-a scăpat de dosarul cu șină și copiile inutile, este desemnat de Partidul Național Liberal pentru candidatura la Primăria Sectorului 1 din București. Deputatul responsabil pentru 34 de inițiative legislative devenite legi promite o abordare pragmatică și orientată spre soluții concrete pentru provocările comunității.

 

După aproape patru ani de circ și scandal în sector, după o administrație incoerentă și ineficientă a lui Clotilde Armand, Tuță candidează cu asumarea rolului unui mediator eficient, cu o experiență administrativă și politică solidă, care promite să reunească toate părțile interesate în vederea identificării celor mai bune soluții pentru problemele importante pentru oameni.

 

În ultimii trei ani, activitatea sa parlamentară a fost marcată de o concentrare asupra rezultatelor concrete, evitând scandalurile și preferând să avanseze legislație cu impact direct asupra vieții cotidiene a cetățenilor. Prin inițierea a 34 de legi deja implementate, care care vizează digitalizarea, debirocratizarea și educația financiară, George Tuță și-a demonstrat angajamentul față de prosperitatea românilor. Un exemplu în acest sens este Legea Incluziunii Financiare, care garantează oamenilor servicii bancare de bază gratuite,  facilitează accesul cetățenilor la servicii financiare adecvate și simplifică interacțiunea lor cu statul și sectorul privat.

 

Multe dintre proiectele deputatului George Tuță au pus accent pe educație. A creat un cadru legal dedicat educației financiare prin care recunoaște importanța pregătirii tinerilor pentru decizii financiare informate, promovând evenimente anuale de conștientizare și educație. A contribuit la crearea Orei de știut, opțional de științe integrate pilotat la nivelul județului Ilfov. A lansat competiții studențești prin care apropie mediul privat de mediul academic. Printre acestea, România fără dosar, competiție dedicată debirocratizării și digitalizării administrației se află deja la a patra ediție, iar Laser Valley Innovation Bootcamp se află la a doua ediție.

 

Cu toată experiența sa administrativă, George Tuță își propune să aducă o schimbare pozitivă în conducerea Sectorului 1, unul dintre cele mai emblematice și vitale sectoare ale Capitalei. Candidatura sa la Primăria Sectorului 1 promite nu doar revitalizarea unei zone complet ignorate de administrația Armand, ci și un model de guvernare pragmatic, axat pe nevoile reale ale cetățenilor, pe transparență decizională și cheltuirea cumpătată a resurselor.