Un băiat de 19 ani s-a aruncat în fața metroului! În ce stare se află acum băiatul

124

Încă un incident îngrozitor a avut loc la metrou! În ultima vreme s-au raportat cazuri îngrijorătoare în care oamenii se aruncă sau cad de pe marginea stației de metrou, incidente care ar trebui să dea de gândit firmei Metrorex pentru a lua măsuri de prevenția împotriva acestor cazuri nefericite. S-a întâmplat duminică în stația Ștefan cel Mare. Un tânăr de numai 19 ani s-a aruncat în fața metroului dar a scăpat miraculos. Acesta a căzut între șine și are doar o fractură la o mână, din fericire. Persoanele care au fost de față l-au ajutat până la venirea cadrelor medicale.

Băiatul aștepta metroul în stația Ștefan cel Mare. Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat, întrucât acesta stătea liniștit pe o bancă.

Mecanicul Metrorex a încercat să frâneze atunci când a văzut că băiatul se aruncă în fața trenului. Garnitura s-a oprit la jumătatea stației.

”S-a aruncat mult mai în faţă, dacă se arunca mai în spate, era mort”,a declarat o persoană care a fost de față.

Băiatul de 19 ani a fost găsit în viață, conștient. Mai mulți tineri aflați la fața locului au încercat să îl liniștească și să îl ajute preț de minute bune, până când echipele de salvare care au și întrerupt curentul pe șine.

”Doar am vorbit cu el pentru a-l ţine calm”, a spus un martor

Tatăl adolescentului a sosit la locul incidentului în timp ce băiatul era în salvare

„La intervenţie au acţionat echipaje de salvatori şi echipaje de prim ajutor. După îngrijirile medicale de la faţa locului, a fost transportat la Spitalul Floreasca”, a declarat Cpt. Ionuț Necula, de la Grupul Special de Salvatori

Băiatul are doar o fractură la mână. Poliția a preluat cazul și vor să descopere care a fost motivul tânărului pentru care a apelat la acest gest extrem.

Acest incident aduce încă o dată în discuție lipsa panourilor de protecție la stațiile de metrou. Metrorex a spus că vor insta aceste panouri încă din luna decembrie 2017 atunci când o fată a murit după ce a fost împinsă de către o femeie la stația Dristor. Criminala a fost condamnată la închisoare pe viață pentru fapta săvârșită.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata