Un bazin de polo inaugurat cu fast la Arad nu poate fi folosit

121

Bazinul de polo de ultimă generaţie din Arad a fost inaugurat. Degeaba însă. Nu poate fi folosit pentru că nu are niciun angajat, iar scandalul din jurul său este imens. Vină este pasată de la Guvern la Primărie.

„Eu mă bucur că acest bazin omologat la ultimele standarde inclusiv de către Federația Română de Polo, de astăzi este al arădenilor. (Cât s-a investit aici?) 23 de milioane de lei”, spune Daniel Suciu Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

 Lungimea culoarelor este de 33 de metri, prea puțin pentru desfășurarea unor competiții internaționale sau pregătiri pentru olimpiade. Cei care ar urmă să înoate și să se pregătească în noul bazin, copiii și localnicii, îl contrazic pe Daniel Suciu.

„Putea să fie și un bazin olimpic, era și mai fain. Și ăsta e un bazin modern, se putea folosi și el pentru competițiile internaționale de 25. Sper să fie folosit pentru copiii care fac performanță și își sacrifică copilăria”, afirmă Sebastian Lucaci director adjunct club sportiv.

 Primăria ar trebui să se ocupe de tot ce înseamnă administrarea lui, dar susține că deocamdată nu poate, și de aceea nimeni nu poate să înoate în acest bazin pentru că nu are niciun angajat.

„Noi în anul 2018, în decembrie am semnat protocolul pentru a primi acest bazin în cadrul primăriei. Nici până astăzi acest protocol nu a venit. De aceea inaugurarea domnului ministru nu înseamnă și accesul cetățenilor la bazin. Am trimis și în ianuarie protocolul să fie semnat și în februarie iar astăzi când domnul ministru a făcut o vizită în Arad, fără să fim și parte la această vizită, nu a adus și protocolul”, declară Gheorghe Falcă primarul Aradului.

 Cel mai devreme,  bazinul de polo de la Arad ar putea fi deschis publicului larg abia în vara sau toamna acestui an.

Sursa: Digi24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata