Unde lucrează femeia care cheltuiește doar 15 dolari timp de 2 săptămâni?

De Jurnalul Național Actuale Bani 179 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

O femeie din Australia, cunoscută pe TikTok sub numele de Cindysbook, a atras atenția publicului dezvăluind cum munca în minele australiene îi permite să ducă un stil de viață luxos, economisind sume considerabile de bani.

Cum reușește să se întrețină o tânără cu 15 dolari timp de 2 săptămâni?

Cindy, care a venit din străinătate pentru a lucra în minele australiene, susține că această alegere profesională i-a adus beneficii semnificative.
Ea își descrie slujba ca fiind una dintre cele mai ușoare și rentabile moduri de a face bani, menționând că salariul este „foarte avantajos”. În plus, își încurajează urmăritorii să se alăture industriei miniere.

Într-un videoclip cu titlul „Cum gestionez un buget de $15 (£12) pentru două săptămâni în timp ce sunt pe șantier”, Cindy își informează fanii despre cum reușește să cheltuiască aproape tot bugetul pe un singur articol esențial, deoarece toate celelalte cheltuieli, inclusiv cazarea zilnică și mâncarea, sunt acoperite de compania pentru care lucrează. Mai mult, zborurile ei sunt gratuite.

Aceste cheltuieli minime personale și beneficiile oferite de angajatorul său în industria minieră au facilitat un stil de viață în care Cindy se poate bucura de luxuri în timpul liber, economisind sume considerabile de bani.

Povestea ei inspiră multă lume și demonstrează cum un stil de viață organizat și avantajele unui loc de muncă bine ales contribuie la o calitate a vieții net superioară.

Însă, pe lângă avantajele financiare, Cindy subliniază și alte beneficii ale muncii în mine, cum ar fi posibilitatea de a explora diferite locuri, petrecerea timpului în aer liber și menținerea unei condiții fizice bune.

În videoclipurile sale, ea împărtășește și sfaturi despre cum să intri în domeniul minier, enumerând patru tipuri de locuri de muncă accesibile care pot deschide calea către o carieră în minerit.

Interesant este că singura sa cheltuială constantă este reprezentată de detergentul de rufe, deoarece zborurile, cazarea și mâncarea sunt asigurate de companie.

Ce alte joburi îi mai fac pe oameni fericiți?

Această poveste vine în contextul în care o altă persoană, Shaun Tookey din Hertfordshire, Marea Britanie, a dezvăluit pe rețelele sociale cum a reușit să câștige o sumă considerabilă curățând morminte.

Astfel, Cindy a decis să se alăture grupului de persoane care împărtășesc povești inspiraționale profesional, într-o perioadă de scumpiri uriașe.
Shaun Tookey, în vârstă de 30 de ani, din Hertfordshire, a dezvăluit o metodă neobișnuită de a câștiga bani, care s-a dovedit a fi surprinzător de profitabilă. De la începutul activității sale în mai 2023, Tookey a curățat peste 100 de morminte, obținând astfel venituri de £30.000.

Aşadar, desfășurând această activitate ca o afacere secundară, Tookey a descris procesul de curățare a mormintelor ca fiind „pașnic” și „satisfăcător”. În ciuda faptului că ar putea fi considerat un joc cu nuanțe macabre, el a demonstrat că există cerere și valoare în servicii adesea neglijate sau evitate de majoritatea oamenilor.

Sursa – playtech.ro