Vara aceasta, asortează-ți ținutele preferate cu huse de telefon de la Motifsio!

90

Vara este anotimpul în care putem purta orice tip de ținută ne dorim și în care ne putem simți cel mai bine, indiferent de stilul pe care îl abordăm de obicei. În plus, vara este și sezonul ideal pentru a purta cât mai multe accesorii. Spre exemplu, dacă îți place să porți brățări, probabil în celelalte anotimpuri îți este destul de greu, având în vedere că alegi piese vestimentare cu mâneci lungi care acoperă accesoriile. Însă vara, poți să îți expui brățările din colecție, fără teama de a le agăța sau fără să te gândești că nu vor fi observate și admirate.

Pentru a te bucura de ținute de succes, ținute care să ți se potrivească și de ce nu, care să fie admirate, îți recomandăm să alegi întotdeauna accesorii care se potrivesc atât între ele, cât și cu piesele vestimentare alese. Spre exemplu, dacă ai optat pentru brățări argintii, alege ca și celelalte accesorii să fie în același ton (nu combina bijuterii argintii cu bijuterii aurii spre exemplu, mai ales dacă au un design ce iese în evidență).

Pe lângă ceas, bijuterii, ochelari de soare și altele, mai este un accesoriu căruia multe persoane nu îi acordă atenția cuvenită: husa de telefon. Aceasta ne însoțește zilnic și de cele mai multe ori, poate fi singurul accesoriu pe care îl purtăm, mai ales dacă ne referim la o ținută simplă, poate chiar la o ținută de mers în apropierea locuinței, la un magazin sau poate până la sala de fitness. Husa de telefon are un impact destul de mare asupra personalității și stilului nostru, așa că trebuie aleasă cu mare atenție.

Dacă vrei ca husa să îți reflecte personalitatea și dacă îți dorești un accesoriu deosebit, rafinat, care să se potrivească la orice ținută, atunci îți recomandăm o husă de la MOTIFSIO. Husele Motifsio sunt realizate din piele naturală și pot fi personalizate după bunul tău plac.

Alegând huse personalizate iphone de la MOTIFSIO, vei putea să îți asortezi ținutele de vară cu telefonul. În cazul în care îți plac ținutele viu colorate, atunci ai toate motivele să alegi o husă pe măsură. În funcție de modelul telefonului tău, vei putea alege dintre numeroase opțiuni de culoare (cea mai mare selecție de culori este pentru modelele recent lansate de la iPhone, respectiv 10 culori). Și asta nu este tot: pe lângă posibilitatea de a achiziționa o husă într-o culoare deosebită, ideală pentru vară, te vei bucura și de o husă personalizată. Poți alege să imprimi un text scurt, de câteva caractere, care te va însoți ori de câte ori vei folosi telefonul. Ai posibilitatea de a alege ca textul imprimat să fie argintiu sau auriu.

Așadar, vara aceasta îți recomandăm să îți asortezi ținutele preferate cu telefonul și să te bucuri de stilul tău unic în fiecare zi. Husele de la Motifsio nu sunt doar frumoase, ci și calitative, fiind realizate din piele naturală.

Ce spui? Alegi o husă personalizată pentru iPhone-ul tău?

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata