245 zile, 113 porturi, 59 de țări și 6 continente. Cea mai lungă croazieră din lume.

126

Cea mai lungă croazieră continuă din lume, plănuită de compania unui miliardar norvegian: 245 zile, 113 porturi, 59 de țări și 6 continente.

Este practic o călătorie în jurul Globului, la bordul unei nave ultra moderne.

Prețul unei asemenea aventuri este pe măsura, începând de la 92 000 dolari de persoană, iar cea mai scumpă cameră care costă 263 000 dolari de persoană și a fost deja rezervată, deși mai este mai mult de un an până la plecare.

Nava care va pleca în cea mai lungă croazieră pe oceanele lumii are 227 de metri lungime, a fost construită în 2017 și poate primi 930 de pasageri. Cei care se vor îmbarca pentru voiajul de 8 luni în jurul lumii se vor bucura de lux în stil scandinav.

În toate cele 113 porturi unde vaporul va opri, sunt programate excursii și activități pentru pasageri, însă și la bord, unde turiștii vor petrece cel mai multe timp, sunt multe spații de distracție și relaxare. Cea mai exotică parte din spa este grota cu zăpadă: o cameră mică din sticlă unde bucăți subțiri de gheață cad din tavan în fiecare dimineață. Afară, pe puntea de sport, sunt multe activități printre care se numără bowlingul pe iarbă, tenisul de masă și minigolful. De asemenea, există și o piscină pe acoperiș, iar una dintre cele mai impresionante caracteristici este acoperișul retractabil, care permite pasagerilor să înoate indiferent de vreme.

Plecarea se va face din Londra, în august 2019, iar revenirea va fi în mai 2020, tot în Londra.

Sursa: News 24 Romania.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata