3 motive pentru care veți prefera să apelați la serviciile și produsele oferite de EXPERTOPTIC

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 244 citiri
5 min citire
Studiile arată că tot mai mulți români au probleme de vedere, unele mai complicate, altele pot stagna din evoluție dacă purtați ochelarii de vedere corespunzători.

Motivele pentru care numărul de cereri cu privire la achiziționarea unei perechi de ochelari este tot mai mare se referă la faptul că oamenii amână un consult, chiar dacă apar simptome. Durerile de cap, vederea încețoșată sau usturimea sunt confundate deseori cu oboseala, însă acestea ascund o problemă de vedere.

Specialiștii recomandă un consult de rutină cel puțin odată pe an, mai ales că unele magazine de optică medicală oferă consultații gratuite. Aceste afecțiuni oculare au crescut galopant în ultimii ani, iar una din explicații vine din faptul că ne petrecem foarte mult timp în fața ecranelor. Dat fiind faptul că tehnologia a avansat, multe joburi sunt online, fapt pentru care majoritatea oamenilor își petrec 8 ore pe zi în fața ecranelor. Inclusiv în timpul liber, de la mic la mare, o mare parte din timp și-l petrec în fața telefoanelor, tabletelor sau a laptopurilor.

În acest context, este foarte important ca ochii să fie protejați cu o pereche de ochelari specifici.

Domeniul oftalmologic a avansat și el foarte mult în ultimii ani. Tot mai multe locații și-au deschis porțile pentru publicul interesat și vin cu servicii complexe și de calitate. Una dintre acestea este și EXPERTOPTIC, tot mai cunoscut pentru serviciile și produsele pe care le oferă.

 

De ce să alegeți EXPERTOPTIC. Iată 3 motive!

Cu o experiență de aproximativ 10 ani pe piață, EXPERTOPTIC a devenit un brand tot mai cunoscut atât pentru serviciile, cât și pentru produsele pe care le pune la dispoziția clienților. Cu 6 locații în 5 orașe din România, acest lanț de magazine de optică medicală se pare că se află printre preferințele oamenilor.

Unul din motivele pentru care și dumneavoastră veți prefera să îi alegeți se referă la faptul că oferă consultații gratuite. În vremurile actuale, când toate s-au scumpit, iar inflația crește galopant, oamenii caută tot mai mult să economisească. Astfel că o consultație gratuită este preferată de cei care au probleme de vedere.

Telefonic sau prin completarea formularului din pagina pe care o dețin, programarea se poate face foarte simplu și rapid.

Un alt motiv se referă la faptul că în locații veți descoperi o gamă largă de produse de la branduri de renume precum Furla, Nina Ricci, Guess sau Police. Toate acestea au prețuri atractive, iar calitatea lor este una pe măsură. De la ochelari de vedere, de soare, lentile de contact cu sau fără dioptrii până la accesorii sau soluții pentru curățare, toate acestea pot fi achiziționate în funcție de bugetul dumneavoastră. În plus, EXPERTOPTIC vine și cu oferte atractive la unele produse.

Nu în cele din urmă, în incinta locațiilor veți primi și consiliere personalizată de la experți în domeniu, pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru dumneavoastră. Dacă veți căuta rama ochelari Suceava sau rame pe care să le achiziționați din Fălticeni ori Roman spre exemplu, EXPERTOPTIC vă întâmpină cu oferte. Personalul vă va ajuta să îi alegeți conform preferințelor, având în vedere că sunt accesorii ce le veți purta zilnic.

 

EXPERTOPTIC oferă și servicii de reparații ochelari

Tot aici veți putea beneficia și de un serviciu pe care cei care sunt purtători de ochelari îl caută adesea: reparații ochelari pe loc sau într-un timp cât mai scurt. Experții de aici pot înlocui brațele, șuruburile, flexurile, pernițele sau alte accesorii rupte sau lipsă.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care veți prefera să faceți o vizită locațiilor. Aveți grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră și nu ezitați să vă faceți o programare la un consult atunci când apar anumite afecțiuni sau simptome. EXPERTOPTIC vă stă la dispoziție cu produse și servicii de calitate.

 

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589