A fost finalizat cel mai înalt bloc de apartamente din UE

644

După 17 ani de obstacole, o construcție gigantică a fost finalizată, are astfel 187 de metri și este cea mai înaltă clădire de apartamente din Uniunea Europeană, relatează The Guardian.

Din punct de vedere estetic, pentru unii este oribilă, pentru alții calea de a transforma orașul Benidorm din Spania într-un Miami al coastei Mediteranei, scrie Hotnews.ro

În contextul arhitectural, turnurile gemene ale acestui zgârâie-nori, Intempo, se laudă cu cel mai rapid lift din Spania, care se ridică cu o viteză de 4,2 metri pe secundă și poate ajunge la ultimul etaj în 52 de secunde. De altfel, aceste turnuri sunt legate în partea de sus de o structură în formă de diamant, unde prețul unui penthouse este de aproximativ 2 milioane EUR. În alte părți ale clădirii, prețurile încep de la 257.000 EUR.  Însă, în momentul terminării construcției clădirii ar putea fi dezastruos, deoarece stațiunile, cum ar fi Benidorm, vor suportat greul scăderii vizitatorilor de peste mări.

Concret, în conformitatea Uniq Residential, 100 din cele 256 de apartamente ale Intempo au fost vândute în prealabil – aproximativ 60% spaniolilor, iar restul către ruși, scandinavi, germani și belgieni.

Şi totuşi, britanicii, care reprezintă 40% din vizitatorii Benidormului, nu se vor muta însă în acest imobil.

Sursa: Profit.ro
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata