Alertă meteorologică pentru uraganul Elsa în SUA informează MAE

396

Marţi, 6 iulie, an curent, Ministerul Afacerilor Externe a informat cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în SUA – statul Florida, că autorităţile americane au emis o alertă meteorologică pentru uraganul Elsa.

„Ministerul Afacerilor Externe sfătuieşte cetăţenii români care doresc să călătorească în zona care urmează a fi afectată de uraganul Elsa să amâne călătoria planificată. Cetăţenii români aflaţi în zonele ce urmează a fi afectate de acest fenomen meteorologic sunt rugaţi să urmărească anunţurile făcute de autorităţile americane şi să urmeze recomandările şi instrucţiunile acestora. Informaţii actualizate cu privire la traiectoria uraganului Elsa pot fi accesate pe site-ul Centrului Naţional de Uragane din SUA, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de MAE.

În acest sens, cetăţenii români pot contacta Consulatul General al României la Miami la numerele de telefon +1.305.763.8714 şi +1.305.763.8874, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

„De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Consulatul General al României la Miami: +1-202-515-8953„, mai arată MAE.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata