Antrenorul momentului din România merge cu metroul și cu autobuzul în București

De Jurnalul Național Actuale Călătorii 146 citiri
4 min citire
A fi milionar în România înseamnă a conduce mașini de sute de mii de euro, a-ți face vacanțele în cele mai scumpe destinații…etc, însă nu se întâmplă la fel în toate cazurile. Antrenorul momentului din România merge cu metroul și cu autobuzul în București. Cum a fost surprins în stație la 301.

Antrenorul milionar care merge cu metroul și cu autobuzul prin Capitală. A fost surprins într-o stație RATB

Unul dintre milionarii României, dar fără arfele care vin la pachet cu acest statut, este Bogdan Lobonț. Bogdan Lobonț, 45 de ani, a fost liber de contract de 10 luni, de când s-a despărțit de FRF, unde a fost selecționerul României U20.

Fostul portar al echipei naționale, dar care a apărat și pentru Rapid, Dinamo, Ajax sau AS Roma, acceptat o nouă provocare la clubul Rapid.

Bogdan Lobont foloseste transportul in comun

Bogdan Lobonț își permite orice

Din informațiile FANATIK, Bogdan Lobonț va fi noul antrenor cu portarii al clubului Rapid. Fostul portar a revenit la Rapid la propunerea lui Adrian Iencsi. Legendarul fundaș al Rapidului a fost prezentat oficial în această vară ca noul antrenor secund al lui Cristiano Bergodi.

Bogdan Lobonț locuiește în Capitală și pentru a scăpa de aglomerație a ales mijloacele de transport în comun: circulă cu autobuzul și cu metroul, în detrimentul bolizilor de sute de mii de euro pe care și-i poate permite.

Astfel, fostul portar a fost surprins într-o stație RATB, în timp ce aștepta autobuzul de linie 301. Având căștile pe urechi, milionarul Bogdan Lobonț a așteptat cât se poate de relaxat mijlocul de transport în comun.

De altfel, în urmă cu un an, pe când era angajat al FRF, portarul poreclit „Pisica” a povestit de ce preferă să circule cu metroul.

De ce nu se chinuie Bogdan Lobonț cu bolizii prin trafic

În afirmaţiile sale, ”De la mine din cartier, din Aviației și până la Federație, cu mașina, am făcut cu 15 minute mai mult. Pentru mine, într-un oraș aglomerat cum este Bucureștiul, metroul este cel mai comod mijloc de locomoție. Am două minute de așteptare în stație și 20-25 de minute până la Piața Muncii”, declara Bogdan Lobonț, potrivit playsport.ro.

Deținător de licență PRO, despre Bogdan Lobonț s-a spus că s-ar afla pe lista lui Gigi Becali pentru a antrena echipa FCSB. În acest context, fostul portar român a dezvăluit că nu a existat niciun fel de discuție cu cineva din clubul FCSB.

Ca jucător, Bogdan Lobonț a apărat de 86 de ori poarta echipei naționale a României, între 1998 și 2018. Bogdan Lobonț a jucat la Corvinul Hunedoara, Rapid, Ajax Amsterdam, Dinamo, Fiorentina și AS Roma.

Bogdan Lobonț, un caracter deosebit

Fostul internațional român Bogdan Lobonț a împlinit 45 de ani pe 18 ianuarie 2023 și a fost sărbătorit și în emisiunea Liga Digisport cu o poveste spusă de unul dintre foștii săi coechipieri de la Dinamo, Giani Kiriță (45 de ani).

”Vă povestesc și eu una cu Loby (n.red. Bogdan Lobonț). Loby, când a venit la Dinamo a comis-o, de două ori. L-a sunat pe taică-său și i-a zis, tată, sunt comisar. Și taică-său i-a zis, bă, ești nebun, deja ți-au dat gradul ăsta? Loby, unul dintre cei mai bun portari pe care eu i-am avut coechipieri și credeți-mă, un caracter deosebit”, spunea Giani Kiriță.

Sursa – playtech.ro