Auchan Retail România deschide primul magazin de proximitate din Craiova

Auchan a inaugurat un nou magazin MyAuchan.

Magazinul, cu o suprafață de vânzare de 250 de metri pătrați, este situat, în apropierea Universității de stat din Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 16C. Orarul de funcționare  al magazinului este de la 7.30 la 22.00, de luni până duminică.

Prin noul magazin MyAuchan ne dorim să fim mai aproape de locuitorii Craiovei și să le oferim o nouă experiență de cumpărături propunând o gamă de 3000 de produse alimentare și nealimentare, precum și servicii suplimentare de plată a utilităților și Coffee corner.

Universul gastronomic pe care clienții îl vor descoperi în noua locație din Craiova reunește produse preparate pe loc, legume și fructe proaspete, produse bio și, special creată pentru craioveni, o gamă de preparate Take away.

’’Ne bucurăm să deschidem la Craiova primul magazin de proximitate MyAuchan. Ne dorim să fim astfel mai aproape de craioveni în zonele lor de proximitate și să le oferim o soluție de cumpărături adaptată și menită să reducă timpul dedicat cumpărăturilor.’’ Cristian Anghel, Director Regional, Auchan Retail România

Prin deschiderea magazinului My Auchan din Craiova, Auchan România ajunge la un număr de 19 magazine My Auchan la nivel național: 15 magazine în stații Petrom în cadrul partenariatului Auchan România și OMV Petrom și 4 magazine My Auchan independente – 3 în București și începând din 15 noiembrie,  1 în Craiova,

Magazinele MyAuchan completează rețeaua celor 33 de hipermarketuri Auchan precum și a celorlalte concepte comerciale specializate precum: Inextenso, drogherii și LillaPois, Prin diversificarea formatelor sale, Auchan are ca obiectiv crearea unei experiențe deosebite la cumpărături prin acoperirea unei mari varietăți de nevoi și prin adaptarea permanentă la cerințele consumatorilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata