Austin Butler, Kaia Gerber participă la petrecerea Vanity Fair

De Jurnalul Național Actuale Monden 197 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Austin Butler și iubita Kaia Gerber au făcut o apariție elegantă – și rară – la petrecerea Oscar Vanity Fair din 2023.

Actorul Elvis, în vârstă de 31 de ani, a renunțat la smokingul său clasic Saint Laurent pentru un al doilea look de la casa de modă, la evenimentul din Los Angeles, duminică, 12 martie, asortând o cămașă de mătase cu o jachetă neagră. Gerber, în vârstă de 21 de ani, a optat pentru o rochie Celine argintie strălucitoare, cu fantă înaltă.

Cuplul a sărbătorit la petrecerea emblematică de după, în ciuda pierderii celui mai bun actor a lui Butler – Brendan Fraser din The Whale a plecat acasă cu trofeul – la cea de-a 95-a ediție anuală a Premiilor Academiei. Elvis a obținut un total de opt nominalizări la ceremonie, inclusiv cel mai bun film și cel mai bun regizor pentru Baz Luhrmann, dar filmul nu a reușit să câștige niciun câștig.

Înainte ca Gerber să i se alăture la evenimentul Vanity Fair, Butler a mers solo pe covorul roșu al Oscarurilor. Când a fost întrebat de ce prietena lui nu l-a însoțit la Teatrul Dolby, alumul Carrie Diaries a explicat că vrea să se bucure de noaptea alături de vechiul prieten James Farrell.

„Îl am pe cel mai bun prieten aici cu mine, care este și agentul meu”, i-a spus el lui Ashley Graham, care a co-găzduit pre-show-ul ABC împreună cu fosta lui Butler, Vanessa Hudgens. „Și îi datorez cariera mea, așa că, drept mulțumire, am vrut să fie alături de mine în seara asta.”

Cu o zi înainte de decernarea premiilor, Gerber a participat la premiera filmului ei Bottoms at South by Southwest în Austin, Texas.

Us Weekly a confirmat relația celor doi în decembrie 2021, după despărțirea modelului de Jacob Elordi din Euphoria. La acea vreme, o sursă a dezvăluit în exclusivitate că dragostea perechii era „încă foarte nouă”.

Trei luni mai târziu, Butler și nativul din California au fost văzuți plecând împreună de la petrecerea W Magazine pre-Oscar. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu ca cuplu la Gala Met din mai 2022, pozând pentru fotografii la Muzeul Metropolitan de Artă.

Cei doi și-au ținut relația relativ departe de lumina reflectoarelor. În timpul unui interviu GQ publicat în mai 2022, Butler a refuzat să vorbească despre viața sa personală. „Nu cred că vreau să împărtășesc nimic despre asta”, a spus el despre dragostea sa cu Gerber. „Dar vă mulțumesc pentru spațiul oferit.”

Când a venit vorba despre despărțirea sa de Hudgens – Noi a dat vestea în ianuarie 2019 că actorii au renunțat la asta după aproape nouă ani – Butler a fost la fel de timidă. „Viața este plină de schimbări și trebuie să găsești o modalitate de a evolua și de a crește constant”, a spus el pentru presa.

În timp ce starul Dune: Part Two a fost un loc fix pe covorul roșu în acest sezon al premiilor, Gerber i s-a alăturat rareori în fața camerelor. Butler a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film – dramă în ianuarie și s-a împachetat pe PDA cu iubita lui pentru a sărbători piatra de hotar după spectacol.

 

Sursa – www.usmagazine.com