Bitdefender se extinde si pe piata din Australia

0 119

Sursa: Financiarul.ro.

Bitdefender continua sa se extinda si in cele mai indepartate colturi ale lumii odata cu achizitionarea unei companii din Australia. Compania romaneasca ofera solutii de securitate cibernetica de foarte multi ani, iar in ultimii 4 ani SMS eTech a fost un partener exclusiv pe piata din Australia.

Zilele acestea oficialii de la Bitdefender au anuntat preluarea companiei SMS eTech, partener economic care se ocupa pana in prezent de distribuirea produselor din portofoliu in Australia si Noua Zeelanda. Cu aceasta mutare Bitdefender isi intareste pozitia pe plan local in Australia avand un birou la Melbourne.

„Această decizie strategică va contribui la creșterea susținută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol cheie în dezvoltarea businessului și brandului Bitdefender la nivel global”, de declarat Florin Talpes, fondator Bitdefender.

Angajatii SMS eTech responsabili de portofoliul companiei romanesti isi vor continua activitatea pentru a consolida vanzarile online dar si expansiunea pe plan local. In Australia Bitdefender isi vinde produsele de peste 13 ani, iar de la colaborarea cu SMS eTech brandul romanesc a inregistrat cresteri de 55%.

„Achiziția a fost pasul firesc în relația dintre cele două companii. SMS eTech a fost dintotdeauna pregătită să sprijine brandurile să se stabilească în Australia și Noua Zeelandă. Aștept cu entuziasm să văd cum Bitdefender își accelerează prezența pe piață cu soluțiile de securitate recunoscute pe tot mapamondul”, a declarat Colin Westbury director SMS eTech.

Bitdefender este prezent pe pietele din SUA, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada si Italia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata