Boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut?

6 min citire

Inrolare trafic.ro
Dispariția Ducesei de Wales din prim-planul activităților Casei Regale a dat naștere la multe zvonuri și speculații, multe dintre ele spunând că, de fapt, boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut. Printre cei care au încercat să facă lumină în această situație, este și fratele Prințesei Diana, Earl Spencer.

Earl Spencer este îngrijorat de absența Ducesei de Wales

Într-un interviu acordat recent celor de la BBC, Earl Spencer, fratele regretatei Pirnțese Diana, a vorbit despre situația actuală din jurul lui Kate Middleton, prințesă de Wales.

Acesta a declarat că este îngrijorat de adevărtele motive din spatele dispariției acesteia, precum și despre speculațiile conform cărora boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut.

Astfel, „Sunt îngrijorat de ceea ce s-a întâmplat cu adevărul în spatele acestei situații. Cred că a fost mai periculos pe vremea aceea.

Cred că, dacă mă uit în urmă la ’97 și la moartea Dianei, cred că și asta a fost atât de șocant. Circumstanțele morții ei au fost atât de șocante, încât a făcut ca industria care susține paparazzi să se gândească cu adevărat mai atent la ceea ce ar putea și ce nu ar putea face.”, a declarat fratele Prințesei Diana, Earl Spencer, în vârstă de 59 de ani, pentru emisiunea Sunday with Laura Kuenssberg de la BBC.

Earl Spencer, fratele Prințesei Diana

Ducesa a fost departe de ochii publicului din luna decembrie, lăsând utilizatorii rețelelor de socializare să speculeze în legătură cu familia regală britanică, deși apăreau imagini cu Kate Middleton, în public după operație.

Din informaţiile Palatului Kensington, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, se recuperează la domiciliu după o „operație abdominală planificată” în luna ianuarie. În același interviu, Earl Spencer a comparat situația cu cea a surorii sale și a spus că ceea ce a trecut prințesa Diana a fost riscant.

A apărut în spațiul public o altă fotografie trucată

După surprinzătoarea retragere a pozei cu Kate Middleton alături de cei trei copii ai săi, justificare fiind ulterior că William s-ar fi jucat cu ea, recent a mai apărut o altă fotografie care pare să fi fost trucată.

În respectiva poză, analizată acum în amănunt, apărea regretata suverană, Regina Elisabeta a II-a alături de nepoții și strănepoții ei. Poza, publicată anul trecut, a fost îmbunătățită digital, dezvăluirile fiind făcute de o agenție globală de fotografie.

Boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut? Ce a spus și fratele Prințesei Diana

Distribuit în aprilie anul trecut pentru a marca cea de-a 97-a aniversare a regretatului monarh, portretul a fost realizat de Kate Middleton în august 2022, cu doar câteva săptămâni înainte de moartea reginei, relatează Daily Mail.

Dar, deși fotografia a fost făcută publică de aproape un an, cei de la Getty Images publicau luni, 17 martie, o notă de editor în care se precizează că „imaginea a fost îmbunătățită digital la sursă”, conform unui purtător de cuvânt al Getty pentru TheTelegraph.

Este, sau nu, boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut?

Speculațiile continue, cu privire la starea de sănătate a prințesei de Wales, au fost inflamate pe rețelele de socializare săptămâna aceasta după ce prințul William și-a anulat o apariție planificată la slujba de comemorare a nașului său, regele Constantin al Greciei. Aceleași speculații au făcut ca Palatul Kensington, încă o dată, să rupă tăcerea pe această temă.

Astfel, „Palatul Kensington a clarificat în ianuarie termenele de recuperare a prințesei și vom oferi doar actualizări semnificative. Această îndrumare rămâne în picioare”, declara purtătorul de cuvânt al celor doi, reiterând că prințesa se simte bine.

Deși nu au fost date publicității date reale cu privire la starea de sănătate a ducesei, sunt mulți care și la această oră se întreabă dacă, nu cumva, boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut, iar acest lucru rămâne un mister pentru public.

Boala lui Kate Middleton este mai gravă decât s-a crezut? Ce a spus și fratele Prințesei Diana

Operația abdominală poate fi orice, de la o apendicectomie la o procedură gastrointestinală, iar reprezentanții celor doi nu au dat nici o informație despre starea de sănătate a ducesei, sau dacă Kate Middleton e în stare mai gravă.

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington a declarat că operația a fost un succes. Nu a oferit detalii despre diagnosticul sau vreun prognostic, în afară de faptul că afecțiunea ei nu era canceroasă.

Aşadar, „Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație.

Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei.

Dorința ei este ca informațiile medicale personale să rămână private”.

Palatul a emis o altă declarație la sfârșitul lunii, spunând publicului că Kate Middleton a fost externată de la Clinica din Londra.

Sursa – playtech.ro