Caracteristici non-fizice pe care femeile le gasesc atractive la barbati

Fiecare femeie este diferita in felul sau. Dar cand vine vorba despre calitatile pe care le gaseste atractive la un barbat, exista foarte multe similaritati. Chiar si in prezent, barbatii tot nu stiu exact ce anume li se pare atragator la ei femeilor din jur. Unii incearca sa le seduca prin bunastarea materiala, altii incearca sa faca pe inabordabilii. Insa, care sunt de fapt acele caracteristici non-fizice admirate la barbati de partea feminina?

Sexul tare sustine adeseori ca a impresiona o femeie este destul de greu si ca a o intelege este chiar imposibil

Nu este o afirmatie chiar atat de nefondata, de fapt. Toate femeile pot fi diferite in felul lor, insa cand vine vorba despre calitatile ce le atrag la barbati, vei observa foarte multe similaritati.

Una dintre cele mai mari neintelegeri este cea ca un barbat bine construit din punct de vedere fizic place tuturor doamnelor si domnisoarelor. Bineinteles ca aceasta tipologie masculina este seducatoare, insa nu numai exteriorul este cel care prezinta importanta pentru sexul slab. Exista o multime de alte aspecte pe care femeile le gasesc irezistibile.

1. Barbatul care se pricepe la toate

Crezi sau nu, femeile cred ca un barbat care poate repara cam orice prin casa este un barbat care merita luat in considerare pentru o relatie serioasa. Daca stii cum sa folosesti o trusa de scule si sa repari ceva aparent dificil, este posibil sa fii printre preferatul genului feminin.

2. Barbatul care se gandeste la viitor

Nimanui nu ii place o persoana care se lasa pe tanjala si nu se gandeste deloc la viitorul ei. Asta este si un criteriu dupa care o femeie alege un barbat. Ea doreste sa se simta in siguranta alaturi de un barbat cu aspiratii. Nu este nevoie sa ai o cariera super wow, dar este bine sa stii ce vrei sa iti urmaresti mereu visele.

3. Barbatul care stie cum sa comunice

Atunci cand vine vorba despre caracteristici non-fizice atragatoare in ochii femeilor, comunicarea este pe prim plan. Intr-adevar, ei nu se simt chiar in largul lor atunci cand trebuie sa initieze conversatii sau sa discute despre ei. Insa, a nu-ti ascunde total emotiile si sentimentele te va face un magnet pentru sexul frumos.

Sursa foto: davinadiaries.com

Sursa: Perfect Makeup

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata