Care este semnul clar că Prințesa Kate Middleton își revine?

4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Prințesa de Wales suferă de cancer și se află sub tratament, motiv pentru care s-a retras din viața publică. Prințul William a dat de înțeles fanilor familiei regale că soția lui câștigă lupta împotriva cancerului, boală cu care prințesa Kate a fost diagnosticată la începutul acestui an.

Ce a anunțat Prințul William?

Prințesa Kate Middleton a șocat lumea în luna martie când a dezvăluit că suferă de cancer. După o operație la abdomen suferită în luna ianuarie, soția prințului William a făcut mai multe teste și s-a descoperit că are o boală incurabilă.

În mesajul său, ”Echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez ședințe de chimioterapie. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă”, spunea Kate într-un mesaj video.

Pentru prințesa de Wales a urmat o perioadă grea, în care a fost sub tratament, dar se pare că se face bine. Prințul William a dat fanilor familiei regale un semn că soția lui câștigă lupta împotriva cancerului. Mai exact, s-a anunțat că prințul de Wales va călători în Germania pentru a urmări meciurile de la Campionatul European, notează msn.com.

Prințul William, la meci chiar înainte de ziua lui

După acest anunț, mulți au spus că prințul William pleacă la Euro 2024, deoarece Kate se simte mai bine. Acesta este un mare fan al fotbalului și va fi prezent pe Frankfurt Arena, joi, 20 iunie, cu o zi înainte de a împlini 42 de ani.

William a fost în cantonamentul naționalei Angliei înainte de plecarea spre Germania, pentru a le ura noroc jucătrilor și pentru a le preda tricourile numerotate. După vizită, căpitanul Harry Kane a dat de înțeles că prințul va fi prezent la unele dintre meciurile Angliei.

Astfel, ”Îi place. Cred că va încerca să vină la unele meciuri dacă se poate și dacă programul îi permite. Este un mare fan al fotbalului”, a spus Harry Kane.

Kate Middleton, primul mesaj după ce a anunțat că are cancer

Pe 8 iunie, au avut loc Repetițiile pentru Trooping the Colour, la care prințesa de Wales, care este Colonel al Gărzilor Irlandeze, trebuia să participe pentru a saluta, în mod oficial, trupele.

Starea sănătății lui Kate Middleton nu i-a permis să-și reia atribuțiile oficiale și și-a cerut scuze pentru că a lipsit de la acest eveniment.

În scrisoarea sa, ”Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour.

Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi impecabilă. A fi colonelul lor rămâne o onoare și îmi pare foarte rău că nu pot face salutul la Repetițiile din acest an.

Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment. Sper să vă pot reprezenta din nou pe toți foarte curând. Vă rugăm să trimiteți cele mai bune urări și mult succes tuturor celor implicați”, a spus prințesa de Wales în scrisoare adresată Gărzilor Irlandeze.

Cuvintele ”foarte curând” îi fac pe mulți observatori regali să spere că prințesa va apărea, totuși, la parada Trooping the Color, fie la procesiunea trăsurilor, fie la balconul Palatului Buckingham.

Sursa – playtech.ro