Care este starea de sănătate în Familia Regală a Marii Britanii?

4 min citire
Noi informații au ieșit la lumină despre lupta Prințesei de Wales cu boala necruțătoare descoperită de medici, după operația pe care a suferit-0 la începutul anului. Un specialist a explicat ce se întâmplă cu Kate Middleton în aceste momente. Familia Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă cumplită.

Dorind să pună capăt speculațiilor și ironiilor la adresa sa, Kate Middleton a decis să dezvăluie, printr-o înregistrare video publicată în mediul online, că a fost diagnosticată cu cancer, la scurt timp după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la începutul acestui an și că, la recomandarea medicilor săi, a început o cură de chimioterapie preventivă pentru a distruge toate celulele maligne din organismul său.

Prințesa de Wales se concentrează pe tratament și recuperare, alegând să stea departe de ochii străinilor. Și-a anulat aparițiile publice, precizând că își va relua îndatoririle regale când sănătatea îi va permite.

Un medic a explicat ce se întâmplă cu Kate Middleton în timpul tratamentului

Tratamentul pe care îl urmează i-a schimbat însă mult viața. Un medic a explicat că, în această perioadă, Kate Middleton este nevoită să renunțe la antrenamentele fizice riguroase pe care le făcea.

Astfel, Ramia Mokbel, un dermatolog specialist în cancerul de piele și screening, fondatoarea Clinicii London Skin and Mole de la HCA Healthcare, a punctat că această chimioterapie preventivă poate provoca „daune colaterale” în corpul uman.

„Provoacă daune colaterale”

În plus, dieta Prințesei de Wales ar trebui și ea schimbată, medicii recomandând, în timpul curelor de chimioterapie, consumul de fructe, legume, antioxidanți și grăsimi nesaturate sănătoase precum omega 3.

În recomandarea sa, „Chimioterapia preventivă, cunoscută și sub denumirea de chimioterapie adjuvantă, se administrează după o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cancerului și atunci când scanările nu arată nicio dovadă de răspândire a cancerului în altă parte. Scopul său este de a eradica orice celule canceroase rămase care pot migra în sânge sau care s-au răspândit spre alte organe, cum ar fi măduva osoasă, ficat sau plămâni.

Având în vedere că acest tratament vizează celulele ascunse, adesea provoacă daune colaterale, ducând la efecte secundare precum căderea părului, un număr scăzut de celule albe, imunitatea redusă la infecții și inflamație intestinală”, a dezvăluit profesorul Ramia Mokbel pentru HELLO!

 

La rândul său, Regele Charles este mai bolnav decât se crede

Surse din Buckingham Palace au dezvăluit că au început deja pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles al III-lea. Operațiunea a fost numită „Menai Bridge” și curpinde toate detaliile funeraliilor monarhului.

Nu este neobișnuit ca Palatul să organizeze înmormântarea unui suveran înainte de decesul acestuia, se spune că Regina Elisabeta a II-a chiar a participat la pregătirile pentru propriile funeralii.

Se pare însă că monarhul nu a primit vești bune de la medici și că boala îi macină organismul. Monarhului i s-ar fi spus că ar mai avea doar doi ani de trăit.

Aşadar, „Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă Palatul să se înțeleagă! Situația este disperată, cancerul îl mănâncă de viu, este foarte fragil”, a declarat un apropiat de la Palat, potrivit publicației In Touch.

Sursa – playtech.ro