Care este tendința, în materie de lacuri de unghii, pentru iarna aceasta?

De Jurnalul Național Actuale Fashion 233 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

În contextul îngrijiri manichiurii, la capitolul lacuri de unghii, pe măsură ce începem să ne apropiem de iarnă, cele mai populare palete de culori pentru manichiură simt nevoie unei reîmprospătări, pentru a îmbrățișa schimbarea anotimpurilor. Pe scurt, în această iarnă se poartă tonuri tonuri cât mai reci, iar clasicul negru rămâne la modă.

Pentru a avea o manichiură perfectă, trebuie să ții cont de forma unghiilor și de culoarea la modă. Așadar, care sunt tendințele pentru această iarnă? Și rămâne întrebarea: ce tip de unghii se poartă? Lungi sau scurte? Cât mai colorate sau mai palide, potrivit Bustle.

Glossy black

Una dintre cele mai populare tendințe de culoare a lacului de unghii pentru iarna lui 2024 este negrul lucios.

”Unghiilor negre” sunt apanajul femeilor independente care doresc să promoveze sentimente de încredere sporită și misticism. Unghiile negre au câștigat o popularitate uriașă în ultimul timp, făcându-le extrem de atractive atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Roșu Clasic

Una dintre cele mai populare tendințe pentru 2024 este roșu vișiniu clasic. Indiferent de anotimp și de trenduri, lacul de unghii roșu oferă acele vibrații de invidiat „de lux liniștit”.

„Atracția doamnelor față de unghiile roșii, de un roșu intens, rămâne populară deoarece emană un sentiment de încredere, rafinament și atemporalitate”, notează experta Yuang Choi, amintind că această culoare nu se va demoda niciodată.

Ciocolată cu lapte

La fel de popular este și lacul maro deschis sau ciocolată cu lapte. Choi crede că nuanțele de maro intens, care s-au purtat în toamnă, vor deveni puțin mai deschise.

„Am văzut că femeilie optează pentru un maro mao deschis”, notează ea. „Cred că acestea vor rămâne la iarnă.”

Juicy Berry Tones

Alături de nuanțe de roșu clasic, lacul de unghii Berry Tones, cu un subton puțin mai roz, este unul din preferatele iernii. Cu un finisaj transparent, aproape ca de gelatină, această nuanță va arăta senzațional.

Dark Academia Greys

În modă, frumusețe și chiar și la decorarea casei, Dark Academia Greys este o nuanță exploatează acele vibrații întunecate și capricioase ale campusurilor universitare acoperite de iederă și pline de cărți.

Când vine vorba de manichiură, asta se traduce adesea în nuanțe de gri, care completează aceeași vibrație. ”Data viitoare, încearcă un gri cărbune în loc de roșu închis sau violet”, spune ea.

Albul lăptos

Deși este preferat mai ales vara, vă puteți aștepta ca aceste nuanțe de alb să fie la modă în această iarnă. Este o alternativă la nude și la nuanțe de roz.

Argintiul metalizat Y2K

Influența de la începutul anilor 2000 este greu de evitat – și chiar și atunci când vine vorba de manichiura obligatorie, argintiul Y2K este la modă.

Unghiile argintii metalice și cromate sunt la modă datorită capacității lor de a adăuga o notă șic stilului cuiva”, notează Choi.

Culorile neutre

Când aveți îndoieli, nuanțele neutre de lac de unghii, care completează nuanța unică a pielii, sunt o modalitate de a ține pasul cu tendințele și cu frigul de-afară.

Sursa – www.capital.ro