Care sunt criptomonedele de investit cu un potențial de creștere de 100x

De Jurnalul Național Actuale Investiții 64 citiri
6 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Criptomonedele care au șanse relativ mari pentru a fi în centrul atenției ca proiectele cu o creștere semnificativă. Este important să menționăm că aceste criptomonede de investit au fost identificate analitic, fără a exista date care garantează rezultat.

99Bitcoins – criptomoneda care adoptă conceptul Learn-to-Earn

Platforma inovatoare Learn-to-Earn lansată de 99Bitcoins permite acum ca învățarea să devină profitabilă. Utilizatorii care susțin această inițiativă vor primi tokenuri native $99BTC. Tokenurile vor fi oferite investitorilor care sunt implicați activ în conținutul educațional care se concentrează pe active digitale.

Scopul principal este de a aduce utiliatate atât cognitivă, cât și profitabilă, datelor despre criptomonede de investit. 99Bitcoins își propune să construiască o comunitate de utilizatori motivați să își îmbunătățească cunoștințele și să se implice în peisajul crypto aflat în continuă evoluție. Acest lucru este posibil prin transformarea experienței educaționale într-o activitate recreativă. Folosind conținutul interactiv și oferind tokenuri ca recompense proiectul are potențialul de a-și atinge scopul.

Tokenul $99BTC servește ca o motivație pentru o varietate de utilizatori. Începătorii care doresc să înțeleagă principiile a mai multor criptomonede de investit au șansa să o facă cu 99Bitcoins. Dar să nu uităm și de entuziaștii avansați în acest domeniu, care doresc să-și extindă portofoliul crypto.

Criptomoneda 99Bitcoins are o comunitate de peste 2 milioane de membri pe diferite platforme sociale. Aceasta își folosește imaginea și popularitatea pentru a-și atinge scopul de a aborda subiectul crypto într-un mod inovativ.

Implementarea inițială a conceptului Learn-to-Earn și a recompenselor platformei a adunat deja o sumă impresionantă de 2 milioane de dolari. Astfel, poate fi urmărit sprijinul din partea comunității și potențialul de creștere viitoare a platformei.

99Bitcoins se poziționează ca un proiect educațional reformator pentru ecosistemul crypto. Având o foaie de parcurs vastă, platforma își dorește să realizeze dezvoltarea continuă a unor noi cursuri. Această platformă este pregătită să formeze o comunitate mai informată și mai implicată în lumea a mii de criptomonede de investit aflate în rapidă evoluție.

Base Dawgz remunerează investitorii creativi și implicați

Base Dawgz  este un memecoin prezent pe mai multe blockchain-uri concomitent. Acum pasionații crypto pot achiziționa și păstra tokenuri $DAWGZ pe Ethereum, Binance Smart Chain, Ethereum și Avalanche. Abordarea conceptului mult-chain crește interoperabilitatea proiectului, facilitând procesul de achiziție, deținere și tranzacționare a tokenurilor.

Mai mult decât atât, platforma oferă recompense investitorilor care vor crea și distribui conținut pe rețelele sociale, menționând memecoin-ul Base Dawgz. Pentru a fi remunerați cu tokenuri $DAWGZ, internauții trebuie să urmărească pagina de X a platformei și să fie activi în partajarea conținutului original.

Se pare că aceste aspecte au jucat în folosul criptomonedei. Timp de 24 de ore, de la anunțarea pre-vânzării, platforma a adunat peste 200 de mii de dolari. Peste două săptămâni investițiile în Base Dawgz au crescut până la 1,6 milioane de dolari. La momentul scrierii acestui articol investițiile sunt pe cale să atingă 2 milioane de dolari.

Pentru persoanele interesate, un token $DAWGZ poate fi cumpărat în pre-vânzare cu 0,00527$. Achiziția poate fi realizată prin transferul ETH, SOL, BNB, AVAX, USDT, USDC sau utilizând cardul de credit/debit. Tokenurile cumpărate și câștigate vor putea fi revendicate după finalizarea perioadei de pre-vânzare, ca în cazul celorlaltor criptomonede de investit.

eTukTuk promovează sustenabilitatea în ecosistemul crypto

Proiectul eTukTuk înaintează o inițiativă crypto inovatoare. Acesta își propune să schimbe industria transportului. Prin crearea unui ecosistem bazat pe o tehnologie blockchain diferită de alte criptomonede de investit acest lucru poate deveni posibil. Obiectivul principal al proiectului este înlocuirea Tuk Tuk-urilor tradiționale, care consumă mult combustibil, cu vehicule electrice inofensive mediului.

Această schimbare urmărește reducerea semnificativă a emisiilor de carbon în zonele dens populate din Asia și Africa, unde vehiculele cu trei roți sunt un mijloc de transport predominant.

eTukTuk intenționează să introducă Tuk Tuk-uri electrice și să construiască o rețea de stații de încărcare cu energie solară în zonele urbane și suburbane. Acest lucru va promova și susține sustenabilitatea.

eTukTuk a lansat jocul virtual Crazy Tuk Tuk Taxi cu scopul de a atrage utilizatorii și de a promova transportul care nu poluează mediul înconjurător. Jocul a fost inspirat de Crazy Taxi. Investitorii au posibilitatea de a se transforma în șoferi virtuali Tuk Tuk și să conducă pe străzile vibrante ale orașului. Pentru implicarea și susținerea lor, sunt remunerați cu tokenuri $TUK.

Ecosistemul creat de platformă este alimentat în sine de investițiile în tokenul nativ $TUK. Acesta include sisteme de rută optimizate, stimulente pentru utilizatori și o infrastructură de plată simplă.

Comunitatea crypto a fost captivată de prețul $TUK. Tokenul care a strâns peste 3,4 milioane de dolari. Prin urmare, eTukTuk creează un mediu de transport mai ecologic prin utilizarea tehnologiei blockchain și a remunerării pentru implicarea socială.

Prin urmare, rezultatele Base Dawgz, 99Bitcoins și eTukTuk comunică despre șansele de creștere semnificativă a fiecărei criptomonede.

 

Sursa – www.economica.net