Ce nume va purta Simona Halep după căsătorie?

De Jurnalul Național Lifestyle Vedete 316 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
Se apropie ziua în care Simona Halep va spune ”da”. Cununia civilă are loc săptămâna aceasta, pe 15 septembrie și se pare că sportiva a decis deja ce nume va purta după căsătorie.

Astfel că doar o zi îi mai despart pe Simona Halep și Toni Iuruc de cel mai important eveniment din viața lor. Săptămâna aceasta sportiva și omul de afaceri aromân vor avea cununia civilă. Deși tradiția spune altceva, se pare că Simona a decis să ia și numele soțului său, astfel se va numi Simona Halep Iuruc.

Simona Halep va încălca o tradiție nescrisă

Sportiva va încălca astfel o tradiție nescrisă, dar cunoscută printre machedoni, aceea ca soția să poarte doar numele soțului. În cazul Simonei Halep este de înțeles acest lucru, pentru că numele sportivei este un adevărat brand în toată lumea.

De altfel, cel care a dat-o de gol și a dat câteva detalii despre nuntă a fost chiar Ilie Năstase.

“Am primit un telefon de laSimona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir.

Aşadar, Simona Halep nu a negat cele spuse de Ilie Năstase

“Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții. E un pas extrem de important. Sunt foarte bucuroasă că se întâmplă. Sunt emoții diferite față de câștigarea unui Grand Slam. Este partea personală, tenisul rămâne tenis.“, a declarat sportiva.